Telefonų modeliai > Nokia
Dėl vogtų telefonų
ConnectIT:
--- Citata iš: KT819GM Balandžio 03, 2011, 16:12 ---Savo daiktus reikia saugot ir neverkt jei prapuole - buvo pavogtas. Turi policija ir be tu kvailysciu ka veikti. Taciau, jie labai rimtai ziuri i uzpuolimo atvejus, ir tas pavogtas telefonas gali tapti labai geru pagalbininku ieskant nusikalteliu.
--- Baigti citatą ---
Savo mokesčius reikia mokėti ir neverkti, jei už juos nieko negauni. Jei yra galimybė, pasistenk gauti per galvą tuo momentu, kai stengsiesi pamesti telefoną - gal tada policija mes girtus pasivažinėjimus ir atkreips dėmesį į savo tiesioginį darbą.
;D
winci:
Aha, pasakei "šustrai" ;) Teisėjus pamiršai paminėti - kaip nuo laiptų ritasi, prokurorus - kad "kedofilų" negina, dar apie girtą Šapranauską, kuris negirtas buvo, o vaistų užsimetęs... Čia mano sarkazmas į tavo pamąstymus ConnectIT ;)
ConnectIT:
winci, tai su tais viskas aišku. Juos kasdien per dėžę matot, jei kas ją dar žiūri. Nematau prasmės kalbėti apie tai, kas savaime suprantama. Užtat galvų kapojimas nuo didžiausios iki mažiausios tiesia linija supuvusios sistemos nepagydys. Optimistas pasakytų "Reikia džiaugtis, kad dar nors N serijos ieško", o pesimistas verktų "Davė nosin, telefoną atėmė, buto raktus pamečiau, chatą apvogė"... Todėl tiek čia to sarkazmo ir tebūta.
KT819GM:
Realistas suprastu, kad, tiek zaislu (telefonu) kiek ju yra privise ir pametama kekviena diena, paprasciausia neimanoma surasti, todel skiriami kiti prioritetai, tarkim kaciuku gelbejimui is medzio, vis geriau kai bent kazkokia nauda is tu mokamu mokesciu.
CRONUS:
--- Citata iš: winci Balandžio 02, 2011, 23:19 ---CRONUS - jei iš tavo buto plėšimo būdu pagrobti daiktai, tai manau, kad bent telefonų tikrai labai intensyviai ieško<...>
...ir dėl prezidento sūnaus tu perlenkei :) , nebent MĖSLITOS prezidento sūnus būtum...
--- Baigti citatą ---
Neperlenkiau - man taip ir pasakė. Liepė pačiam bandyt ieškot. Net kompo tinklo kortos MAC adresą aš jiems daviau, bet pasakė, kad, dėl tokio kaip aš, tikrai net nebandys gaut kažkokio leidimo atlikinėt paieškai pagal MAC. Telefonas vienas taip pat buvo pavogtas. Aš net įtariamuosius pasakiau, bet "Neturi jokių įrodymų, tai nieko ir negalim padaryt"