Telefonų modeliai > SmartPhone UIQ x
SE w950
<< < (2/4) > >>
KT819GM:
Del kalbos tikrai nemanau kad yra, o jei butu, kaip ir visiem smartphone galetum nemokamai isidet pats parsisiuntes is www.sonyericsson.com
Del P990 - nera kalbos, is situ geriausias, taciau man del M600 vos ne didziausias minusas - baterija laiko apytiksliai 2 paras nezaidziant ir t.t., tik kalbant.
Ez_e313:

--- Citata iš: KT819GM  Kovo 22, 2007, 01:40 ---Del kalbos tikrai nemanau kad yra, o jei butu, kaip ir visiem smartphone galetum nemokamai isidet pats parsisiuntes is www.sonyericsson.com
Del P990 - nera kalbos, is situ geriausias, taciau man del M600 vos ne didziausias minusas - baterija laiko apytiksliai 2 paras nezaidziant ir t.t., tik kalbant.

--- Baigti citatą ---
As turiu M600i jau beveik 3 menesiai, pazistamas turi irgi tiek pat laiko, jis tik diena anksciau pirko. Jam telefonu nezaidziant, tik daugiau kalbant, maziau SMS rasant baterija ir p[enkias dienas islaiko. As daugiau naudoju, kasdien kraunu, bet jeigu tik pakalbu arba SMS parasau, man tris dienas islaiko. Priklauso nuo to, kaip naudoji. Kaip tik M600i baterija daugelis giria, nes anksciau galvojo, kad prastesne bus.
KT819GM:
Na reiskia man nepasiseke :( nesvarbu, nebenaudoju as jo ir tiek, nes poreikiai truputi kiti :)
modeliuxxxxx:
shudas todel kad kainuoja nesveikai ir be to turejau bet neilgai todel ir sakau kad sh nokias netjuriu turiu sony ericson p990i ir tikrai geras aparatas laiko ta batarke it t.t nemanau kad greitu metu keisiu si tel nes tas geras tikrai
bronius69:

--- Citata iš: KT819GM  Kovo 22, 2007, 11:15 ---Na reiskia man nepasiseke :( nesvarbu, nebenaudoju as jo ir tiek, nes poreikiai truputi kiti :)

--- Baigti citatą ---
isvis koki telefona tu naudoji?zinau kad se,o modelis?ar kaip papuola?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją