Telefonų modeliai > DB2xxx
SE W800i Kameros problema
opis:
Sveiki.Kiek permeciau foruma neradau kad kam nors butu taip buve.
Pirmiausiai noriu papasakoti kas cia per problema:
Tai va.Isijungiu kamera,sufokusuoju tada spaudziu fotkinti ir kamera issijungia.Kartais pavyksta padaryta 640x480 rezoliucijos nuotrauka fotkinant panoramos rezimu,bet ir tai ne visada.
Filmuoti eina visada ir niekad kamera neissijungia.Noreciau paklausti ar cia softas streikuoja ar cia jau koks rimtesnis mechaninis gedimas ir ka patartumet daryti?
Is anksto dekoju uz atsakymus.
P.s. bandziau keisti kad nuotraukas saugotu ir i korta ir i telefa,bet problema ta pati.Po garso click issijungia kamer ir viskas.
Wyshniukas:
Gali buti programines versijos bug. Pasiziurek kokia versija pas tave. Spausk >*<<*< (< ar > atitinka vairalazdes judesi)
www.esato.com forume susirask tema K750/W80 Overview ir paziurek savo versijos bug'us.
opis:
Mano versija R1N035.Kiek paskaiciau firmware oveview tai ten buguose nepazymeta apie kameros problemas.Ka patartumete daryti?
BUG: (Fixed in the current revision B?) With some phones Java applications can no longer turn on Bluetooth (i.e. the message "Failed to complete this enquiry" appears rather than the question "Allow application to create server bluetooth connection?")
- BUG: Some phones experience MS Duo corruption after the firmware update. This seems to occur after transferring files over the supplied USB cable. Symptoms include erratic behaviour of the Media Player and problems with the file system such as corrupted or deleted files
Įrašyta: Kovas 24, 2007, 12:29Gal padetu visiskas atkurimas?
bronius69:
persirasik fw su seus tam nereikia jokiu ziniu.labai lengva,ir nieko nekainuoja
opis:
dings lietuviu kalba?Ar vel ja gelesiu isirasyti jei dings?
Įrašyta: Kovas 24, 2007, 15:20dar norejau paklaust ar tinka laidas pirktas is pardes FW rasymui?mokejau 80lt bet ten neparasyta kad tu skaiciu....
Įrašyta: Kovas 24, 2007, 15:21blemba,padariau nustatymu atsatyma,mpersileido telefas ir kai ijungiu parodo kad ijungti telefa arba ijungti muzikos grotuva.
Bet neveikia tas mygtukas kairej puses kur turetu viska ijugnt.pries atsattant viskas ore buvo.Ka man db daryt?per seus neina updatint nes tipo raso jog pas mane softas naujausiais ir tiek. :'( :'(
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją