Telefonų modeliai > DB2xxx

SE W800i Kameros problema

<< < (2/5) > >>

bronius69:
kad naujausias sako tai tada buna kai esi kanors perdarias,o jai viskas normaliai jai ir naujausias duoda atnaujinti... :biggrin:

opis:
nu siaip tai as jame nieko nebuvau atnaujines.tik antra diena snd kai ji turiu o jau susipiso  :'( nu ir sekasi....

bronius69:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,4293.0.html tada bandik taip

opis:
aciu labai uz ta linka  ;) kazkaip tikrai nemaciau jo.... bandysiu kazka daryt.kaip supratau jog maza tikimybe kad kazka sugadinsiu fleshindamas,jei db mano tel tokios bukles....
Įrašyta: Kovas 24, 2007, 23:55tai va.Db paskaites forumus suzinojau kdl man nejo per seus atsinaujint.ogi tdl kad mano se buvo BROWN.SUsirades reikiama faila persidariau i RED ir tada pavyko atsinaujint su SEUS.Lyg ir viskas pradejo veikt,bet kameros problema isliko.Panoramos rezimu fotografuoti kartais iseina.Filmuoti taip pat visada eina.Bet jei noriu fotografuoti normaliu rezimu,ant geros rezoliucijos,po galutinmio mygtuko paspaudimo isgirstu fotografavimo garsa ir kamera issijungia.Man neatrodo kad tai koks nors mechaininis gedimas....bet juk po SEUS atnaujinimo turejo pradeti viskas veikt.Ka patartumete daryti?Gal bandyti flashinti su Xs arba su Glash?laukiu jusu nuomones....  ;)

bronius69:
kazi ar tu persidariai i red

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją