Telefonų modeliai > DUK
Visa info lietuviškai apie E398 SW perrašymą
<< < (4/5) > >>
osvxx:
ar as gerai supratau kajp is  r372 i r373 perasyt? tipo su flashbackup programa pasidarai backup, o tada irasaj ta for all softa ir wiskas?
Įrašyta: Gegužė 04, 2007, 21:49galit kas atsakyt? nes man sake kad norint padaryt r373 platforma reikia atnaujint bootloaderi su ak5 laidu ir tik tada galima rasyt mp
Barclay:

--- Citata iš: osvxx  Gegužės 05, 2007, 15:14 ---ar as gerai supratau kajp is  r372 i r373 perasyt? tipo su flashbackup programa pasidarai backup, o tada irasaj ta for all softa ir wiskas?
Įrašyta: Gegužė 04, 2007, 21:49galit kas atsakyt? nes man sake kad norint padaryt r373 platforma reikia atnaujint bootloaderi su ak5 laidu ir tik tada galima rasyt mp

--- Baigti citatą ---
jokio ak5 laido nereikia man ejo ir su paprastu. tu teisingai supratai pasidarai flashbackup ir tada meti for all. uz zala neatsakau
Gokiux:
o kiek maximum gali kainuoti tas laidas motorolai e398?bandysiu atsinaujinti savo motorola.
Barclay:

--- Citata iš: Gokiux  Rugpjūčio 17, 2007, 07:47 ---o kiek maximum gali kainuoti tas laidas motorolai e398?bandysiu atsinaujinti savo motorola.

--- Baigti citatą ---

as tai uz savo pries 2 metus mokejau 70lt. dabar maximum jis beturetu kainuot apie 30lt
Gokiux:
o gal kas turit pasidare pilna backupa su svariu r373 ir su lt kalba labai reiketu nes dbr kazkokia bugena su itunes neina nieko zmoniskai daryti internete per tlf,buciau labai dekingas.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją