Telefonų modeliai > DUK |
Visa info lietuviškai apie E398 SW perrašymą |
<< < (4/5) > >> |
osvxx:
ar as gerai supratau kajp is r372 i r373 perasyt? tipo su flashbackup programa pasidarai backup, o tada irasaj ta for all softa ir wiskas? Įrašyta: Gegužė 04, 2007, 21:49galit kas atsakyt? nes man sake kad norint padaryt r373 platforma reikia atnaujint bootloaderi su ak5 laidu ir tik tada galima rasyt mp |
Barclay:
--- Citata iš: osvxx Gegužės 05, 2007, 15:14 ---ar as gerai supratau kajp is r372 i r373 perasyt? tipo su flashbackup programa pasidarai backup, o tada irasaj ta for all softa ir wiskas? Įrašyta: Gegužė 04, 2007, 21:49galit kas atsakyt? nes man sake kad norint padaryt r373 platforma reikia atnaujint bootloaderi su ak5 laidu ir tik tada galima rasyt mp --- Baigti citatą --- jokio ak5 laido nereikia man ejo ir su paprastu. tu teisingai supratai pasidarai flashbackup ir tada meti for all. uz zala neatsakau |
Gokiux:
o kiek maximum gali kainuoti tas laidas motorolai e398?bandysiu atsinaujinti savo motorola. |
Barclay:
--- Citata iš: Gokiux Rugpjūčio 17, 2007, 07:47 ---o kiek maximum gali kainuoti tas laidas motorolai e398?bandysiu atsinaujinti savo motorola. --- Baigti citatą --- as tai uz savo pries 2 metus mokejau 70lt. dabar maximum jis beturetu kainuot apie 30lt |
Gokiux:
o gal kas turit pasidare pilna backupa su svariu r373 ir su lt kalba labai reiketu nes dbr kazkokia bugena su itunes neina nieko zmoniskai daryti internete per tlf,buciau labai dekingas. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |