Telefonų modeliai > x7x

Siemens telefono uzblokavimas

<< < (2/3) > >>

Miscreated:
Nu ir žmogus... Turbūt tau tik dievas tegali padėt..  >:( Pasimelsk tuomet.....

Wyshniukas:

--- Citata iš: Arturix  Balandžio 07, 2007, 17:31 ---Nejaugi niekas negali padeti?

--- Baigti citatą ---

Eini į temą http://www.mobiles.lt/forum/index.php/board,132.0.html, rašai ten savo IMEI ir lauki kol parašys MasterCode. Laukimo laikas neterminuotas :D

Arturix:

--- Citata iš: Wyshniukas  Balandžio 07, 2007, 22:24 ---
--- Citata iš: Arturix  Balandžio 07, 2007, 17:31 ---Nejaugi niekas negali padeti?

--- Baigti citatą ---

Eini į temą http://www.mobiles.lt/forum/index.php/board,132.0.html, rašai ten savo IMEI ir lauki kol parašys MasterCode. Laukimo laikas neterminuotas :D

--- Baigti citatą ---
Bet supranti man nieko tenai i mobiliaka negali irasyt apsioliuciai nejokiu zenklu kaip as tau manai irasysiu tuos kodus

Wyshniukas:

--- Citata iš: Arturix  Balandžio 07, 2007, 22:47 ---Bet supranti man nieko tenai i mobiliaka negali irasyt apsioliuciai nejokiu zenklu kaip as tau manai irasysiu tuos kodus

--- Baigti citatą ---

Kaip tai neleidžia? Gal telefonas užstrigęs yra sakyčiau tada. Išjunk telefoną, išimk kortelę ir pabandyk tada suvedinėt ką nors.

Arturix:

--- Citata iš: Wyshniukas  Balandžio 07, 2007, 23:08 ---
--- Citata iš: Arturix  Balandžio 07, 2007, 22:47 ---Bet supranti man nieko tenai i mobiliaka negali irasyt apsioliuciai nejokiu zenklu kaip as tau manai irasysiu tuos kodus

--- Baigti citatą ---

Kaip tai neleidžia? Gal telefonas užstrigęs yra sakyčiau tada. Išjunk telefoną, išimk kortelę ir pabandyk tada suvedinėt ką nors.

--- Baigti citatą ---
Ne supranti uzdejau nukreipti skambuti tokia funkcija kuria padarius galima uzrakinti telefona bet durnius draugas suvede tris kartus pass ir uzsirakino ir nieko negali daryti nereguoja tik nori atrakinti is karto raso kad telefono kodas uzblokuotas

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją