Telefonų modeliai > Samsung
samsung e250 +/-
winci:
H.263/MPEG4 formatai.
Įrašyta: Gegužė 10, 2007, 22:28Šitas modelis (E250) man patiko. Jei mano reikalavimai telefonui būtų mažesni, tikrai jį pirkčiau (imčiau pratęsiant sutartį). Bet norisi kažko geriau - stipresnės kameros - ji man darbui reikalinga, o fotiką atskirai tampyti tingiu. Nusižiūrėjau Z720 ir D900 ir dabar svaigstu kuris geriau būtų ir pigiau išeitų. Be to bėgu iš OMNI į BITĘ, o BITĖJE Z 720 neturi, tai turbūt apsistosiu prie D900. Vakar jį išbandžiau šiek tiek salone - patiko, velniūkštis. ;D
Exon:
--- Citata iš: winci Gegužės 10, 2007, 22:32 ---H.263/MPEG4 formatai.
Įrašyta: Gegužė 10, 2007, 22:28Šitas modelis (E250) man patiko. Jei mano reikalavimai telefonui būtų mažesni, tikrai jį pirkčiau (imčiau pratęsiant sutartį). Bet norisi kažko geriau - stipresnės kameros - ji man darbui reikalinga, o fotiką atskirai tampyti tingiu. Nusižiūrėjau Z720 ir D900 ir dabar svaigstu kuris geriau būtų ir pigiau išeitų. Be to bėgu iš OMNI į BITĘ, o BITĖJE Z 720 neturi, tai turbūt apsistosiu prie D900. Vakar jį išbandžiau šiek tiek salone - patiko, velniūkštis. ;D
--- Baigti citatą ---
Kaip D900 ekranas? spalvos? slide'as tvirtas? Gal bandei rasyti sms? Ar patogi klaviatura ? :)
winci:
Ekranas rodo gražiai, spalvos aiškios, ryškios, netgi pasakyčiau - švarios. Bėda tokia, kad salone (OMNI) neleido įkišti kortelės, tai, pats supranti, labai daug jo nepadroši, ne symbianas juk - demo nėra. Paskambinau tik berniukams telefonu (angelams, už dyką :) ), kultūringai pakalbėjau, kažko paklausiau - ryšio kokybė puiki. Slidė, t.y. slankiojimo mechanizmas tvirtas, neišskleistas - kaip akmuo, pilnai išstūmus jautėsi labai mažas laisvumas (palyginus su NOKIA 6280 ir 6288 kurias bandžiau - menkniekis). Viršutinė dalis laikosi tvirtai. Rankoje laikyti malonus, korpuso plastikas kaip gumuotas, toks minkštas atrodo. Na patiko jis man labai. Dar aš vis tiek prisitaikysiu į jį kortelę įdėt ir pilnai išbandyt. Juk neišbandžiau kameros, garso, funkcijų. Komplekte buvo stereo ausinės, "mėlynadantis" laisvų rankų ausinukas, kortelė - 250 Megų.
Įrašyta: Gegužė 11, 2007, 00:18t.y. 256
tornado:
turiu e250,patinka jis man,gigabaito kortele nusisheriau uz 55 lt:) is sawu :) tik wa sidabrines spalwos pasiemiau tai greit braizosi korpusas:(
chocolate puma:
Galite pasakyti to telefono kaina(samsung E250) 3men. naudotas...dokumentai, garantija...be atminties korteles...lb reikia...prashau...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją