Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

Ne i tema

<< < (3/3)

OpinionDSC:

--- Citata iš: AMDGedas  Vasario 04, 2005, 21:52 ---irasu kiekis man wapse dalampe :) forumas man informacijos saltinis (ganetinai patikimas) :)

--- Baigti citatą ---
Pilnai sutinku, info yra ir geros. Reik tiketis, kad kuo toliau tuo info kiekis dides.  ;)

Zakix:
Nu jbtm, kur reikia savo profilio nustatymose kokia varnele nuimt, kad nesiustu tu zinuciu i el.pasta. Atidarai dezute o ten uzgrusta viskas  >:( Istikro net nesuprantu kam to reikia  :-\ Juk ateini i foruma ir matai kur naujos zinutes rasytos.

CRONUS:

--- Citata iš: Zakix  Vasario 23, 2005, 22:18 ---Nu jbtm, kur reikia savo profilio nustatymose kokia varnele nuimt, kad nesiustu tu zinuciu i el.pasta. Atidarai dezute o ten uzgrusta viskas  >:( Istikro net nesuprantu kam to reikia  :-\ Juk ateini i foruma ir matai kur naujos zinutes rasytos.

--- Baigti citatą ---

Visu pirma turetu buti linkas laisko apacioj kad atsisakyti pranesimu
Antras variantas tai eini i pirma nuoroda laiske ir temos apacioj spaudi "Pranesti"
Trecias variantas - eini i savo profili, ten "Pranesimai ir el. pastas" ir manau tada jau susigaudysi ;)

Zooro:
Galetumete sukurti tokia tema kur butu galima kanors rupimo paklausti betkokiais klausimais.O tai kanors parasai neten tuoi dedat ispejimus tipo netoi temoi rasai.

Zakix:
Yra tokia lent: Kita ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją