Telefonų modeliai > DB2xxx
Dėl W800 FW perrašymo
Tapkinas:
--- Citata ---As turiu K750i su W800i FW tai SEUS'as man isvis nieko nebesumeta :'( Tipo paraso kad nera updeitu :'(
--- Baigti citatą ---
Pas mane tas pats, kiek teko suzinoti SEUS neatnaujina softo jei pas tave yra BROWN.
Tam kad tai padaryti reikia is BROWN padaryti i RED.
Pats dar to nedariau nors viska perejimui turiu tik laiko truksta.
Įrašyta: Gegužė 21, 2007, 09:53As noriu FW atnaujinti. is PC i PHONE.
Wyshniukas:
--- Citata iš: Tapkinas Gegužės 21, 2007, 09:53 ---Tam kad tai padaryti reikia is BROWN padaryti i RED.
Pats dar to nedariau nors viska perejimui turiu tik laiko truksta.
--- Baigti citatą ---
Tas perdarymas užtrunka iki 15 sekundžių, taip kad galima rasti vieną laisvą minutę ir tai padaryt.
--- Citata iš: Tapkinas Gegužės 21, 2007, 09:53 ---As noriu FW atnaujinti. is PC i PHONE.
--- Baigti citatą ---
Dėl stabilumo gali būti problema BROWN sertifikatas, čia tik spėju, bet kaip KT819GM yra minėjęs kažkada kad turint BROWN visada turėsi problemų naudojant SEUS, FAR, GFlash ar kokį kitą software.
Tapkinas:
--- Citata iš: Wyshniukas Gegužės 21, 2007, 10:04 ---Dėl stabilumo gali būti problema BROWN sertifikatas, čia tik spėju, bet kaip KT819GM yra minėjęs kažkada kad turint BROWN visada turėsi problemų naudojant SEUS, FAR, GFlash ar kokį kitą software.
--- Baigti citatą ---
Kai padarysiu RED, jauciu naudosiu GFlash.
Gal zinai kur gauti GFlash? Jis free?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Tapkinas Gegužės 21, 2007, 10:22 ---Kai padarysiu RED, jauciu naudosiu GFlash.
Gal zinai kur gauti GFlash?
--- Baigti citatą ---
Gali pabandyt ir su FAR'u, labai lengvai ir gražiai viskas pasidaro, bent jau man taip buvo. O GFlash prisegu šiek tiek žemiau.
Tapkinas:
Nu va perdarau is BROWN i RED.
Dabar galvosiu kaip FW pakeisti.
Ar su SEUS bandyti ir ziureti ka jis man imes D750 ar W800?
Ar su GFlash is karto susimesti W800?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją