Telefonų modeliai > Sony Ericsson

sugedo se k750 !!!

(1/3) > >>

deiwx:
problema su se k750i !  :frown: neveikia "1" , "2" , "3" ir kairys virsutinis migtukai ir kai ijungi kamera ji iskart issijungia. Bandziau perrasyt soft bet nepadejo o taisykloj labai daug kainuoja. kas gali man padet?  :'(

acmerw:
1.neweikia mygtukai del klawiaturos filtro [geriau pakeisk klawiatura wisa widuj]
2.kamera neweikia del to kad atluzes sleifo indikatiorius,toks iskart kai atidarai telefo gala yra mazas pypcikas :) arba tiesiog suluzo arba buwo skendes telefonas,is wiso tau kainuotu jei pats wiska darytum apie 60lt,o jei i remonta - 100 :) galwok...sjp dar pabandyk klawiaturos kontaktus prawalyt,ismeginta,siek tiek padejo,bet jei tai nepadada
 tai is delno,ect i telefa nestipriai trenk ir tikrai atsigaus  :P :police:

LiauLiauLiau:
PAMEGINK ISJUNGES ISTRAUKTI VISAS KORTELES,IJUNK TEL, ISIJUN GROTUVA{AISKU JAI PERDARYTAS Y W800},PAMINKIK visas knopkes. ir tada pamegink viska sudejus isnaujo, man macijo

deiwx:

--- Citata iš: LiauLiauLiau  Gegužės 19, 2007, 12:47 ---PAMEGINK ISJUNGES ISTRAUKTI VISAS KORTELES,IJUNK TEL, ISIJUN GROTUVA{AISKU JAI PERDARYTAS Y W800},PAMINKIK visas knopkes. ir tada pamegink viska sudejus isnaujo, man macijo

--- Baigti citatą ---
specialiai persirasiau softa bet nepadejo ryt nesiu i taisykla ziuresim!!
Įrašyta: Gegužė 20, 2007, 21:45o gal kas zinot is kur klaviatura gaut ir kiek ji kainuoja?

KT819GM:
Ne pati klaviatura pas tave bus kalta, nesuk sau galvos ir kreipkis ten kur sutvarkys.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją