Ne į temą > Kita
eBay
<< < (26/29) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: esnyper  Sausio 16, 2011, 18:57 ---Planuoju pirkti motininę plokštę laptopui. Yra pasirinkimas, iš HK arba iš DB. Iš DB išeina 50 Lt brangiau. Kaip su mokesčiais? Labiausiai gąsdina PVM mokestis. Ar jis taikomas, jei siunti iš DB?

--- Baigti citatą ---

DB yra Europa, netaikomi jokie mokesčiai, įsiminkit tai visam laikui. O va iš HK gali ir tekt susimokėti, nebent pardavėjas sumažins vertė. Jei HK MB užlinks, tai daug brangiau kainuos jiems siųsti nei EU, reikėtų pabrėžti taip pat.
esnyper:
Dėkui. Žinojau, kad DB yra Europa, bet atsarga gėdos nedaro :)
smiriukas:
Ar eina jum užmokėt už prekes Ebay? Nemeta error 10417? Man neina, nes meta tą error'ą, kaip supratau, ne vienam man taip.  :-\
Viliz:
Situacija: pirkau telefona ebay.co.uk - neatejo. Bandziau disputa iskelt ebay, raso, kad pirkau ne is ebay.co.uk saito o is ebay com, nors niekad is JAV saito neperku, zodziu neleido iskelt disputo UK saite. Tada pagalvojau kad reikia kelt paypale ir iskeliau. Veliau prisiminiau, kad esu skaites jog paypalas gali sugrazint pinigus tik tuo atveju, kai pardavejas juos dar turi savo paypal saskaitoje ar banko korteleje. Kazin vis dar galioja sitas ir jau galiu pamirst savo pinigus? ar kompensuos man?
Wyshniukas:

--- Citata iš: Viliz  Vasario 19, 2011, 17:42 ---Situacija: pirkau telefona ebay.co.uk - neatejo. Bandziau disputa iskelt ebay, raso, kad pirkau ne is ebay.co.uk saito o is ebay com, nors niekad is JAV saito neperku, zodziu neleido iskelt disputo UK saite. Tada pagalvojau kad reikia kelt paypale ir iskeliau. Veliau prisiminiau, kad esu skaites jog paypalas gali sugrazint pinigus tik tuo atveju, kai pardavejas juos dar turi savo paypal saskaitoje ar banko korteleje. Kazin vis dar galioja sitas ir jau galiu pamirst savo pinigus? ar kompensuos man?

--- Baigti citatą ---

eBay UK rodo tarptautinius pardavimus; taip kad tikriausiai tu pirkai iš velniai žino kur. Reikia pasižiūrėt aukcioną, pasižiūrėt kur pardavėjo Location. Priklausomai iš kur pirkai, gal dar pristatys.
Iškėlus Claim pardavėjo PP sąskaita yra iššaldoma, bet jei jis jau ištuštino ir nėra susiejęs banko sąskaitos su PP, man atrodo mažas šansas tada ką atgauti. Aišku čia kalbam jeigu pardavėjas dodgy yra. Koks feedback pas jį?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją