Ne į temą > Kita |
eBay |
<< < (14/29) > >> |
smiriukas:
Tarkim yra tokia situacija. Aš nusipirkau grotuvą iš ebay, pardavėjas mano bid'ą panaikino, aš padariau claim, atgavau pinigus, BET PREKĘ GAVAU VIS TIEK. Taigi ar man pasisekė ir galiu negražinti pinigų pardavėjui (man už tai nieko nebus) ar reikia būtinai gražinti pinigus? |
Viliz:
Tai tu sumokėjai ir tik tada bidą panaikino ar kaip? Tiesa, man irgi situacija įdomi susiklostė. Pardavinėju tušinukus, (3 vienam pake) ir vienas žmogelis padarė siūlymą 8svarus. Vėliau parašė, kad jam reikia tik 1 tušinuko už 4 USD, kaip reikėtu elgtis jei jis laimės aukcioną ir nesumokės man ? |
smiriukas:
Taip, sumokėjau ir po poros dienų ar jau kitą dieną panaikino mano bid'ą. Po kiek laiko padarius claim'ą PP gražino pinigus, o aš šiandien gavau tą prekę - grotuvą. |
Viliz:
As tai sakyčiau jei nori pakelt lietuvių sąžiningumo lygį tarp užsieniečių gali pervest pinigus, o jei ne tai pasilik :D O selleris nerašė, kad jau prekė išsiųsta ir kad pervestum pinigus ? |
smiriukas:
Mes su juo iš vis nekalbėjom. Tik laimėjau aukcioną pervedžiau pinigus. Kitą dieną pamatęs, kad dingo bid'as mano iš kart iškėliau claim'ą. Po to atgavau pinigus (čia prieš porą dienų) ir šiandien gavau grotuvą. Tokie vat ir reikalai. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |