Ne į temą > Kita
eBay
<< < (16/29) > >>
Viliz:
Sumokėjo pirkėjas visgi.

Dar iškilo klausimų:
Pirkėjas pervedė man į paypalą pinigėlius svarais, aišku spaudžiau accept ir iškarto paypalas pasiūlė pasikeisti svarus į eurus, tai aš taip ir padariau, bet man nuskaičiavo mokestį kažkokį "Fee amount:   
-£0.69 GBP" Čia nuskaičiavo už valiutos keitimą mokestį, ar iš ebay mokestį ( už skelbimo įdėjimą ir papildomas mokamas paslaugas) ?

Buvo ir alterantyva - susikurti naują sąskaitą paypale svarais.
Tai dar vienas klausimas, ar geriau keisti į eurus ar susikurti sąskaitą svarais ?  :)

smiriukas:
Žiūrint kokia valiuta tau patogesnė. Aš, tai pasilieku arba svarais arba doleriais, į eurus net nežiūriu. :)
Viliz:

--- Citata iš: smiriukas  Gegužės 11, 2010, 17:08 ---Žiūrint kokia valiuta tau patogesnė. Aš, tai pasilieku arba svarais arba doleriais, į eurus net nežiūriu. :)

--- Baigti citatą ---

Bet iš kitos pusės euras stabili valiuta, su svaru ar doleriu gali kažkiek į minusą nueit, nes kursas šokinėja tai aukštyn tai žemyn  :)
smiriukas:
Na jeigu dideles sumas laikai, tai tada taip, gali žiūrėt į tuos kursus. Kai pas mane max. būna 50$, tai aš net nežiūriu į tuos kursus. :D
Viliz:
O privalumų yra laikant valiutą doleriais ar svarais, bet ne eurais ? ar vien dėl patogumo ?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją