Ne į temą > Kita
eBay
<< < (17/29) > >>
smiriukas:
Na aš, tai tik dėl patogumo. ;)
Viliz:
Na ką reik laukt Wyshniuko, gal padės su man iškilusiais klausimais   :)

--- Citata iš: Viliz  Gegužės 11, 2010, 17:05 ---Sumokėjo pirkėjas visgi.

Dar iškilo klausimų:
Pirkėjas pervedė man į paypalą pinigėlius svarais, aišku spaudžiau accept ir iškarto paypalas pasiūlė pasikeisti svarus į eurus, tai aš taip ir padariau, bet man nuskaičiavo mokestį kažkokį "Fee amount:   
-£0.69 GBP" Čia nuskaičiavo už valiutos keitimą mokestį, ar iš ebay mokestį ( už skelbimo įdėjimą ir papildomas mokamas paslaugas) ?

Buvo ir alterantyva - susikurti naują sąskaitą paypale svarais.
Tai dar vienas klausimas, ar geriau keisti į eurus ar susikurti sąskaitą svarais ?  :)

--- Baigti citatą ---
Wyshniukas:
Reikia laikyti tokia valiuta, kuria dažniausiai atsiskaitinėji. Esant reikalui PP visada konvertuos pinigus į reikia valiutą.
Kas dėl mokesčio, tai čia tiesiog yra PP mokestis už pinigų pervedimą. Sakykim Premium sąskaitą ima 3.14% nuo pervedamos sumos + £0.20 už patį pavedimą. O toliau dar gausi mokesčių iš eBay, po kelių atsiranda prie My Account. Sakykim mano prieš kelias dienas parduotas Dell Optiplex: £130.99 parduota suma, £4.65 PayPal mokesčiai, £4.84 eBay mokesčiai. Asmeniškai stengiuos nepardavinėti jau nieko eBay, tik kritiniu atveju kai reikia £££ bent jau susigrąžinti ir išlipti "ant nulio", o šiaip - forumai ir skelbimų lentos į trasą.
Viliz:
O jei įdedi skelbimą ir niekas prekės nenuperka, kokie mokesčiai tau pareina?
Wyshniukas:

--- Citata iš: Viliz  Gegužės 11, 2010, 23:10 ---O jei įdedi skelbimą ir niekas prekės nenuperka, kokie mokesčiai tau pareina?

--- Baigti citatą ---

Už įkėlimą pradiniai kokie būna, parašo jie visada prieš įkeliant. Priklausomai nuo skilties, tipo ir t.t.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją