Ne į temą > Kita
eBay
<< < (18/29) > >>
Viliz:
Aišku ačiū. :)
wixx912:
Sveiki,
Žinau kad perkant internete (ebay, amazon...), kai siunčia ne iš ES šalių, jei perki daugiau nei už 75 lt turi primokėt 21 proc. PVM. Perkamų daiktų vertę įvertina muitinėse, man regis kad pagal tai, kokią vertę pardavėjas užrašo ant paketo (sakykim, Value: 10$). Bet aš pvz. norėdamas pirkti brangų daiktą, tikrai nenoriu mokėti tuos pvm'us, kai ir taip pati prekė brangi.
Gal kas bandė tokį dalyką, jei pvz. pardavėjo paprašai kad ant paketo užrašytų menką vertę, ir tuomet daiktas praeitų į Lietuvą be muitų mokesčių? :D gana kvailas teiginys, bet ar verta bandyti?
Dėkui.
Wyshniukas:
Tiesą pasakius dauguma taip ir daro: bandai susisiekt su pardavėju ar užrašytų "low value" ir "Gift". Supratingesni sutinka su tokia sąlyga, kiti - ne.
winci:
Teoriškai, žinoma, verta. Paprašai pardavėjo (į privatą parašai), kad užrašytų ant siuntinio nedidelę kainą arba "Gift"'ą - dovaną. Be to muitas skaičiuojamas nuo 75 lt jei perki iš e-parduotuvės ir nuo 150 lt - jei iš asmens. Paskutiniai mano pirkiniai iš dealextrem'o pralindo - aišku reikėjo užsisakyti, kad nuimtų parduotuvės logo nuo paketo. Siunčiau medžioklinius prožektorius graižtviniam ir lygiavamzdžiui šautuvams draugiukui. Kitas žmogus (iš kurio draugiukas apie prekę sužinojo) už tą patį siuntinį iš dealextrem'o gavo muitą susimokėti...  Ir pats paketas (siuntinys) neturėtų būti didelis, kad nekiltų įtarimas.
Viliz:

--- Citata iš: winci  Spalio 09, 2010, 19:19 ---Teoriškai, žinoma, verta. Paprašai pardavėjo (į privatą parašai), kad užrašytų ant siuntinio nedidelę kainą arba "Gift"'ą - dovaną. Be to muitas skaičiuojamas nuo 75 lt jei perki iš e-parduotuvės ir nuo 150 lt - jei iš asmens. Paskutiniai mano pirkiniai iš dealextrem'o pralindo - aišku reikėjo užsisakyti, kad nuimtų parduotuvės logo nuo paketo. Siunčiau medžioklinius prožektorius graižtviniam ir lygiavamzdžiui šautuvams draugiukui. Kitas žmogus (iš kurio draugiukas apie prekę sužinojo) už tą patį siuntinį iš dealextrem'o gavo muitą susimokėti...  Ir pats paketas (siuntinys) neturėtų būti didelis, kad nekiltų įtarimas.

--- Baigti citatą ---

Kaip kokybe prozektoriu? As pirkau optika , tai pora suviu ir issiderina vel viskas  :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją