Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6230i tuningas
(1/3) > >>
smiriukas:
Sveiki.. Nepasinaudojau paieska, nes skubejau, tad galim but tokia temu.. Nu va norejau jusu paklausti koky tuninga galeciau pasidaryti savo nokiai 6230i? :) pvz. jau pasidariau, kad vietoj operatoriaus logo rodytu paveikslely (mano atveju FILA uzrasa (spalvota) )..
aciu :)
M-artin:
Būkit žmonės, nemuškit. Aš tik noriu paklaust kokia yra apytikslei originalio ir puflo  rėmelio kaina Nokia'i 6230i.(Su klaviatuūra)
winci:
Na, logo keitimas - menkas "tuningas". Geriau parsisiųsk ekrano temą - kai pakeisi bus malonesnis akiai telefono ekrano vaizdas. Jei esi futbolo fanatas, rekomenduočiau fifawm2006.nth - tema pernykštė, skirta futbolo čempionatui, bet keičia meniu ikonas ir atrodo tikrai gražiai, bent man patinka. Turiu temų būrį parsisiuntęs, vis pamainau, bet fifawm2006.nth labiausiai patiko. O daugiau su NOKIA ne ką "prituninsi", nebent "spoilerį" uždėsi ar "lietniakus" mygtukus  ;D
smiriukas:
winci, aciu uz komentara :) tikrai parsisiusiu ta tema :) o gal dar kokiu geresniu temu pavadinimu gali parasyti? :)
winci:
BlueEye.nth ; Jeans.nth ( ;) gražus užpakaliukas) ; Tree.nth ; Vista.nth ; Herbas.nth . Tai čia temos, kurios pastoviai tupi mano telefone. Jos didesnio "svorio" nei originalios (siūlyčiau originalias ištrint ir pamiršt  :D ). Iš kur jas parsisiunčiau - neprisimenu. Susirasi jei netingėsi.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją