Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6230i tuningas
<< < (2/3) > >>
lg:

--- Citata iš: M-artin  Birželio 03, 2007, 21:09 ---Būkit žmonės, nemuškit. Aš tik noriu paklaust kokia yra apytikslei originalio ir puflo  rėmelio kaina Nokia'i 6230i.(Su klaviatuūra)

--- Baigti citatą ---
"puflo"  :D 10-12lt, originalas  :-\ , galbut keturgubai brangesnis
smiriukas:
Winci, aciu :) parsisiunciau windows vista tema ir zjbs :) ir ikonai kiti ir siaip grazute :P
kryvazz:
sveiki as ir turiu 6230i nokia gan senai turiu jau koki metai gal:)  esme tame man jinai kazkaip tyliau grot pradejo na mp3 nors ir per pc dar as dainas pareguliuoju ir uzkeliu db ant ju kad garsiau grotu..kai tik ja gavau atrode kad gerai jinai muzona plesia ;) o daba tai kitaip gal cia padetu koks naujo softo perrasimas? pvz kaip ant tu moto e398 nauja softa irasai ir garsiau groja. ar bandet kas keist softa i naujasni nokiai sitai ar skirtumas yra? nes mano softo v 03.40 2005 metu
winci:
pas mane V03.70 (2006-01-09). Problemų nėra. Viskas normoje  :D
kryvazz:
nu va paskutiniu metu ir pradejo apsvietimas is lempos isijungt.ta prasme padedi tel ant stalo ir sedi prie pc ar dar ka ziuriu uzsidega ekranas paziuriu nei sms nei skambina niekas zodziu is lempo pats apsvietiams uzsidega ir poto vel uzgesta ir taip pasikartoja..bet neperiodiskai.gal kas gali pasakyt kas mano noskei daros?  :'(
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją