Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai |
Dėl GPU |
<< < (2/3) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 19:01 ---Yra tekę man matyti kompiuterių, kur yra 2 identiškos vaizdo plokštės (ten specialios) tarpusavyje sujungtos ir dirba kaip viena. --- Baigti citatą --- NVidia SLi technologija arba ATi Crossfire technologija. --- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 19:01 ---Nepatariu niekam pirkti kompiuterių su integruotomis vaizdo plokštėmis, nes gedimo metu bus daug daugiau problemų. --- Baigti citatą --- Nepirkau, gavau. Tai kai gauni nemokamai produktą, galvoji ką galima investuot ir pasidaryt sau naudingo, bet matau kad šnipštas bus :) Yra vienas dėl gaminys, Dell XPS 720 H2C, tai va turi kažkokį physics grafikos greituntivą, beto kad stovi 2x NVidia GeForce 8800GTX ar Ultra (pasirinktinai) su 768MB sujungtos SLi technologija. |
ferrariukas:
Dėl pavadinimų tai gerai tu juos išmanai, aš jų kažkaip neįsimenu :D Be to šios grafikos plokštės siaubingai brangios :) Šnd susidūriau su tokiu prikolu, typo kompas veikia, naršai kur nors, aptemsta monitorius, po kelių sekundžių veikia... Išsiaiškinau kad monitoriui viskas tvarkoje, tai jaučiu vaizdo plokštei kažkas. Teks kompą į vilnių siųsti garantiniui. |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 21:38 ---Be to šios grafikos plokštės siaubingai brangios :) --- Baigti citatą --- Brangios, bet kaip malonu būtų žaisti su jom, manyčiau :) --- Citata iš: ferrariukas Birželio 05, 2007, 21:38 ---Šnd susidūriau su tokiu prikolu, typo kompas veikia, naršai kur nors, aptemsta monitorius, po kelių sekundžių veikia...tai jaučiu vaizdo plokštei kažkas. --- Baigti citatą --- Nebandei GPU į kitą perdėti? PSU tvarkoj? |
ferrariukas:
Tvarkoje, o perdėt nebandžiau. Tiesiog garantija yra, tegu ji ir tvarko :) Nu ką, čia dabar mano paskutinė žinutė šiame forume :) Išvykstu, sugrįšiu į forumą, kai tik PC ir neta turėsiu :) IKI visiems :'( |
KT819GM:
Sekmes ten kur vyksti. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |