Telefonų modeliai > 6xxx
Del nokios 6680 klausimeliai :)
<< < (2/2)
smiriukas:
Labai jums aciu uz info. :) Siandien nusipirkau nokia 6680 su visiskai nauja batke ir nesigailiu :) geras tel. :) Jei ko nezinosit, o as galesiu padeti tai tikrai padesiu :)
Įrašyta: Birželis 07, 2007, 10:06Beje dar norejau paklausti :) Kuom skiriasi mini MMC  atminties kortele nuo RS MMC ??? Kiek ziurejau tai atrodo, kad niekuom.. Tiktu mini MMC kortele mano nokiai 6680? :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: smiriukas  Birželio 07, 2007, 15:47 ---Kuom skiriasi mini MMC  atminties kortele nuo RS MMC ???

--- Baigti citatą ---

Skiriasi tuo, kad RS MMC kortelių tipas egzistuoja, o mini MMC ne :)
smiriukas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Birželio 07, 2007, 16:14 ---
--- Citata iš: smiriukas  Birželio 07, 2007, 15:47 ---Kuom skiriasi mini MMC  atminties kortele nuo RS MMC ???

--- Baigti citatą ---

Skiriasi tuo, kad RS MMC kortelių tipas egzistuoja, o mini MMC ne :)

--- Baigti citatą ---
Hmm... Bet parduotuveje kai buvau ant pakuotes buvo uzrasyta mini MMC  :-\ tai kaip cia suprasti? gal cia jau kokie kinieciai kazka gamina nauja ? :D
Wyshniukas:
Kad už vardininį patentą nereikėtų mokėt, sugalvojo naują...tikriausiai. Ką internete geriausiu atveju radau ir tai tik vieną rezultatą, tai kad mini MMC yra miniSD kortelė, bet ir tai jau ji netiktų.
smiriukas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Birželio 09, 2007, 10:39 ---Kad už vardininį patentą nereikėtų mokėt, sugalvojo naują...tikriausiai. Ką internete geriausiu atveju radau ir tai tik vieną rezultatą, tai kad mini MMC yra miniSD kortelė, bet ir tai jau ji netiktų.

--- Baigti citatą ---
Uch kaip lievai :D Bet jau kita tel turiu tad jau man nelabai tai rupi :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją