Telefonų modeliai > Sony Ericsson
Dėl SE K800i garso draiverių keitimo
borato:
--- Citata iš: bronius69 Birželio 11, 2007, 18:08 ---isitrina juos pakeicia,
beja girdejau toki pletka kad pas k800i kaip sakant "Gelezis"(kuri atsakinga uz mp3 atkurima kitokia nei pas walkman telefonus todel kokibe gaso....
tikiuosi kad cia tik pletkas.
--- Baigti citatą ---
deje ne pletkas :'(, o gryna teisybe >:(. ir tu garsiuju mega bass nera >:(
Įrašyta: Birželis 11, 2007, 21:58tik kur man gaut normalius k800 garso draivus? ???
Wyshniukas:
--- Citata iš: borato Birželio 11, 2007, 22:39 ---tik kur man gaut normalius k800 garso draivus? ???
--- Baigti citatą ---
Tokių kaip ir nelabai yra (kiek teko forumuos dabar paskaitinėt), nes K800 naudoja visai kitokius failus (ne *.apf, o *.zapf) ir ką geriausiu atveju galima surasti, tai W850 modelio.
borato:
--- Citata iš: Wyshniukas Birželio 11, 2007, 22:52 ---
--- Citata iš: borato Birželio 11, 2007, 22:39 ---tik kur man gaut normalius k800 garso draivus? ???
--- Baigti citatą ---
Tokių kaip ir nelabai yra (kiek teko forumuos dabar paskaitinėt), nes K800 naudoja visai kitokius failus (ne *.apf, o *.zapf) ir ką geriausiu atveju galima surasti, tai W850 modelio.
--- Baigti citatą ---
tai jau isimeciau tuos w850 draivus, bet skirtumas menkas ::)
Įrašyta: Birželis 11, 2007, 23:18nu wa, per nakti padirbejau tai isimeciau. sian ryte kompas tik imete tuos draivus :laugh: :D . galetu per ausines garsas buti dar didesnis, bet per garsiakalbi garsas jauciasi tikrai :D :laugh: tik garsiakalbis biski prastas :-\ ir gaila kad nera tu mega bass :-[