Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
K750i tobulinimo aprašymas |
<< < (6/15) > >> |
giesius_k750:
--- Citata iš: bronius69 Birželio 23, 2007, 12:05 ---ant cid36 eina flashint "reliu laiku" su gflash,kiek supratau... --- Baigti citatą --- Kaip suprast "Realiu laiku" ? |
bronius69:
ta prasme kad dirba programa ne su flash failais o su flash esanciu telefone.panasiai kaip vklay ant siemens |
wia:
mano naujoko akimis zvelgiant, "realiu laiku" kazka daryt su flashinimu neimanoma. nes flashinimas ir yra perrasymas fw. gali ieit i fs ir pakeist kelis failus, istrint, perrasyt ar pan. bet tai nebebus flashinimas... |
Edgaraz:
nu as nk nesupratau :@ viskas butu ok iki tos vietos kur pradedi aiskinti kaip idedi tuos patchus i mmc ir dar i tpa kaip per ta tpa ideti per far? :/ ir ar jokio skirtumo kad pas mane se k750i bet xs+ atpazysta kaip w800 ir dar brown ir cid49 tj gal man imti viska w800 telefui? ;/ Edit: ir dar man reikia tik garso draiveriu ir vaizdo aisq dar sms limito :/ tj gal kas peraiskinsite viska norm nes nlb daeina :/ slidelinti ir tt :/ kaip as fs islaidelinsiu :/ krc nesuprantu arba lt kalba arba en ;/ siaip tutas geras bet sunku suprasti tenai ;( Edit2: tj va jei kam idomu ka xs raso ir negalvokite kad as durnas ar ka pas mane k750i! atristas kaskokio turko tdl ir raso w800 :@ |
giesius_k750:
--- Citata iš: Edgaraz Birželio 24, 2007, 17:43 ---nu as nk nesupratau :@ viskas butu ok iki tos vietos kur pradedi aiskinti kaip idedi tuos patchus i mmc ir dar i tpa kaip per ta tpa ideti per far? :/ ir ar jokio skirtumo kad pas mane se k750i bet xs+ atpazysta kaip w800 ir dar brown ir cid49 tj gal man imti viska w800 telefui? ;/ Edit: ir dar man reikia tik garso draiveriu ir vaizdo aisq dar sms limito :/ tj gal kas peraiskinsite viska norm nes nlb daeina :/ slidelinti ir tt :/ kaip as fs islaidelinsiu :/ krc nesuprantu arba lt kalba arba en ;/ siaip tutas geras bet sunku suprasti tenai ;( Edit2: tj va jei kam idomu ka xs raso ir negalvokite kad as durnas ar ka pas mane k750i! atristas kaskokio turko tdl ir raso w800 :@ --- Baigti citatą --- Na tau jau prastai... Kiek zinau BROWN telefu neina su jais nieko daryt... Skaityk kad koky turi teelfa toky ir turesi... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |