Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
K750i tobulinimo aprašymas
<< < (6/15) > >>
giesius_k750:

--- Citata iš: bronius69  Birželio 23, 2007, 12:05 ---ant cid36 eina flashint "reliu laiku" su gflash,kiek supratau...

--- Baigti citatą ---

Kaip suprast "Realiu laiku" ?
bronius69:
ta prasme kad dirba programa ne su flash failais o su flash esanciu telefone.panasiai kaip vklay ant siemens
wia:
mano naujoko akimis zvelgiant, "realiu laiku" kazka daryt su flashinimu neimanoma. nes flashinimas ir yra perrasymas fw. gali ieit i fs ir pakeist kelis failus, istrint, perrasyt ar pan. bet tai nebebus flashinimas...
Edgaraz:
nu as nk nesupratau :@ viskas butu ok iki tos vietos kur pradedi aiskinti kaip idedi tuos patchus i mmc ir dar i tpa kaip per ta tpa ideti per far? :/ ir ar jokio skirtumo kad pas mane se k750i bet xs+ atpazysta kaip w800 ir dar brown ir cid49 tj gal man imti viska w800 telefui? ;/

Edit:
ir dar man reikia tik garso draiveriu ir vaizdo aisq dar sms limito :/ tj gal kas peraiskinsite viska norm nes nlb daeina :/ slidelinti ir tt :/ kaip as fs islaidelinsiu :/ krc nesuprantu arba lt kalba arba en ;/ siaip tutas geras bet sunku suprasti tenai ;(

Edit2:
tj va jei kam idomu ka xs raso

ir negalvokite kad as durnas ar ka pas mane k750i! atristas kaskokio turko tdl ir raso w800 :@
giesius_k750:

--- Citata iš: Edgaraz  Birželio 24, 2007, 17:43 ---nu as nk nesupratau :@ viskas butu ok iki tos vietos kur pradedi aiskinti kaip idedi tuos patchus i mmc ir dar i tpa kaip per ta tpa ideti per far? :/ ir ar jokio skirtumo kad pas mane se k750i bet xs+ atpazysta kaip w800 ir dar brown ir cid49 tj gal man imti viska w800 telefui? ;/

Edit:
ir dar man reikia tik garso draiveriu ir vaizdo aisq dar sms limito :/ tj gal kas peraiskinsite viska norm nes nlb daeina :/ slidelinti ir tt :/ kaip as fs islaidelinsiu :/ krc nesuprantu arba lt kalba arba en ;/ siaip tutas geras bet sunku suprasti tenai ;(

Edit2:
tj va jei kam idomu ka xs raso

ir negalvokite kad as durnas ar ka pas mane k750i! atristas kaskokio turko tdl ir raso w800 :@

--- Baigti citatą ---

Na tau jau prastai... Kiek zinau BROWN telefu neina su jais nieko daryt...
Skaityk kad koky turi teelfa toky ir turesi...
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją