Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
K750i tobulinimo aprašymas |
<< < (11/15) > >> |
tautve:
nelabai supratau ,kaip ka daryti,kur ka ideti ir pakeisti,apie telefo tobulinima,gal gali parašyti *taisykles*,bučiau labai dėkingas!!!!!!!!!!!!!! |
tapkinis:
Sveiki, turiu K750i CID 49 RED, buvo jame senesnis softas (vienu laipteliu nuo nuajausio, apie ji kalbama 1-oj zinutej), jis pradejo kvailiot, teko naudojant SEUS atnaujint iki R1DB001. Visi kvailiojimai dingo, viskas OK, bet... Uzsidejes ausines pasitenkinimo nepajutau - sumazino garsa. Taigi, klausimas butu toks... Kaip man isideti kitus garso driver'ius neperrasant software? (Ju paciu 2 versijas turiu). Ir kokia tikimybe, kad jie veiks? P.S. labai noreciau dabartiniu driver'iu backup'a pasidaryt, jei kas nepavyktu, ar tai imanoma? O gal kas turi R1DB001 garso driverius? P.P.S. Jei kas nors nepavyks, ar pajungus per SEUS susitvarkys viskas? :) Is anksto dekui uz atsakymus :) |
Apocalypto:
Pagal sita aprasyma pasikeiciau meniu ikonas. Labai padejo. ACIU |
wia:
dziugu kad zmones po truputi naudojasi tutorialais ir aprasymais! ;) tapkini, kiek zinau patchai skirtingi kiekvienam softwarui, t.y. visi skirti tik tam senesniam (kiek as dariau), tad jei nori pakeisti garso drv - parsisiunti sena softa, uzpatchini, irasai sena fs, customizini, irasai uzpatchinta main. originaliu backupo pasidaryt neiseis tau (bent as nemoku) bet ju tikrai yra internete, tereik pagooglint! del SEUS susitvarkymo net nezinau... :-X man jis nesugebejo customizint telefono, bet beveik viska iseina pataisyt ka pridirbi ant SE :D |
tapkinis:
Et :( o man taip reikia is telefono meniu ikoneles issikelt senas... Nes telefona is bites pirkau, ir ten vietoj interneto narsykles yra Bite Plius (meniu punktas tokiu pavadinimu ir ikona), tai jei veliau man suges telefonas (t.y. uzsilenks is hardware kas nors, pvz kameros dangtelis) iskart nepastebes garantiniam kad modifikuota :). Anyway, kolkas "lauzau" savo sl45i (ir neblogai sekasi), bet ten prijungus prie programos iskart neklauses backup'a padare... Dekui uz informacija, bandysiu kazka daryt... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |