Telefonų modeliai > DB2xxx

Visų sony ericsson'ų tuningas :)

<< < (4/15) > >>

smiriukas:
Na dabartiniame manajam k610i imestos naujos meniu ikonos,panaikintas operatoriaus logo,pakeisti kai kurie fontai,pakeisti ijungimo,isjungimo tonai,paveiksleliai,kai garsa reguliuoji ir islenda virsuje tokia eilute su zaliais "kamuoliukais" tai ji dabar pas mane apacioje.. Stai ir visas tuning'as telefo mano.. :) Na ka ziuresim,gal kas kanors naujo,idomaus cia parasys apie tuninga telefu.. Beje viska dariau su SETOOL2LITE.

smiriukas:
Ką gi prikelsiu savo senąją temą.. :) Manajam w800i pakeistos meniu,baterijos,ryšio,grotuvo ir dar daug kitų ikonų, pakeisti garso,kameros draiveriai, pakeistas tel. modelis (tai padariau tik šiandien), pakeisti on/off paveikslėliai, prirašyta į telefoną įvairių patch'u ,CID 36 perdarytas iš BROWN į RED (su didele Wyshniuko pagalba)  , įrašyti elf'ai, įrašytas naujausias softas, panaikintas Op. logo, data ir laikas perkelti iš kampų į viršų ten kur seniau būdavo Op. logo ir dar kiti navarotai, kurių net nebeatsimenu.. :) Tai va kviečiu parašyti čia ir kitus forumiečius apie savo tel. modinimą,tuningą.. Taip besigirdami priminsime vieni kitiems ko dar nepadarėme savo telefonui ir ką dar reiktų padaryti..  :laugh: Ačiū už dėmesį...

bugatis:
w810 red cid 49, naujausias softas
Nieko gero jam nepadariau del laiko stygiaus :) Pakeistos meniu ikoneles, "full" sysgfx, elf... :)

Miscreated:
Mano W810i CID 49 RED

Nieko ypatingo nepadariau, nelabai užsiimu.. :) Įrašyti garso draiveriai, SySgfx patch'as, ryškumo reguliavimo patch'as.. Vėliau gal ką nors daugiau patiuninguosiu, elfus įsimesiu.  :smile:

smiriukas:
Mano W810i CID 49 RED

Dar nieko tokio nedariau gero nedariau ir manau nedarysiu (tingiu tuo uzsiimt), o siaip irasyti nauji garso draiveriai, panaikintas Op.logo, irasytas naujausias softas.. :) Gal kada prie progos isimesiu kanors naujo..
___________________________________________________________________________________________________
Na va nepatingejau ir truputuka padirbejas perkeliau flash temas y atminties kortele/ flash menu folderi, dabar nebereikia junkti far norint ikelt flash temas,perkeliau garso,kameros draiverius y kita/drv direkcija,pasidariau, kad eitu uzsideti flash wallpaperi kaip fona ar ekrano uzsklanda ir irasiau dar ~20 patch'u. Dar isirasiau elfus,pakeiciau gana daug skinu, ikonu.. :) Screenshotus is mano telefono galite pamatyti sioje temoje 23 - jame irase. 

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją