Telefonų modeliai > DB2xxx
Visų sony ericsson'ų tuningas :)
anonimas:
sveiki, kur galeciau gauti w610i kameros bei garso vienus is geresniu draiveriu. Taip pat koki galimi sio telefono patobulinimai? Koki naujesni softa jam galima irasyti? http://img509.imageshack.us/my.php?image=w610ihp5.png
smiriukas:
--- Citata iš: anonimas Gegužės 08, 2008, 19:30 ---sveiki, kur galeciau gauti w610i kameros bei garso vienus is geresniu draiveriu. Taip pat koki galimi sio telefono patobulinimai? Koki naujesni softa jam galima irasyti?
--- Baigti citatą ---
Del kameros draiveriu tai nieko negaliu patart,o del garso tai gali naudot Dmitogor_v1.2_and_Top_SE garso draiverius,jie visai neblogi,as juos pats naudoju,o telelefona patobulinti gali neblogai,gali prisirasyt ivairiu patchu,pakeist ivairias ikonas,draiverius ir t.t. Krc gali su savo telelefonu padaryt beveik ta pati ka ir as pasidaresas esu (ka as pasidares aprasyta auksciau),o telelefona i joki kita geresni kolkas neperdarysi,tik gali bandyt atsinaujint softa per seus (saugokis,kad neatsinaujintu i CID 53)...tai tiek,jei ka as tau tuos draiwerius cia patalpinsiu arba ieskok ju topse.ru,rasi ten juos manau tikrai.
sonyeriksonas:
Mano telefono tuningas yra labai paprastas, pakeisti draiveriai kameros ir garso + pakeistos meniu ikonos ir viskas. Mano telefonas yra K750i.
MMantas:
ka galima padaryti ant sony ericsson z710i?
smiriukas:
--- Citata iš: MMantas Gegužės 15, 2008, 17:25 ---ka galima padaryti ant sony ericsson z710i?
--- Baigti citatą ---
Jeigu neklystu galima perrasyt i w710i tada atsirastu walkman grotuvas, o siaip tai galima padaryt panasiai ta pati kaip ir visiem SE, pakeist ikonas ivairias,garso,ekrano,kameros draiverius ir t.t...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją