Telefonų modeliai > DB2xxx
Visų sony ericsson'ų tuningas :)
owizzz:
paskui parasysiu :D beje, duokit linka, kur yra pachas, kad paspaudus rasyti zinute, iskart butu sms, o ne ten koki tai mms... mano w810i db2010 cid 49 red. :) :)
smiriukas:
--- Citata iš: owizzz Rugpjūčio 19, 2008, 20:48 ---paskui parasysiu :D beje, duokit linka, kur yra pachas, kad paspaudus rasyti zinute, iskart butu sms, o ne ten koki tai mms... mano w810i db2010 cid 49 red. :) :)
--- Baigti citatą ---
Ne šitų duomenų reikia,o reikia tavo softo versijos!!
owizzz:
blemba :D W810 R4EA031
beje, isimeciua ta, kur flash meniu i kaskur kitur mest "move_flash_menu_to_card_flash_menu_w810_r4ea031.vkp"
tai kur man koki folderi kurt, ir kaip tas dabar flash temas kelt ?:)
dar kokiu pasiulykit patchu :D
smiriukas:
--- Citata iš: owizzz Rugpjūčio 19, 2008, 22:12 ---blemba :D W810 R4EA031
beje, isimeciua ta, kur flash meniu i kaskur kitur mest "move_flash_menu_to_card_flash_menu_w810_r4ea031.vkp"
tai kur man koki folderi kurt, ir kaip tas dabar flash temas kelt ?:)
dar kokiu pasiulykit patchu :D
--- Baigti citatą ---
Čia dėl flash meniu,tau dabar reikia susikurti atm. kortelėje katalogą "flash menu" ir ten kelti swf failus,o thm failus kelkis į telefoną ir kai įjunksi atitinkamą thm failą tau įsijungs atitinkamas flash meniu failas ir pasikeis ikonos...
Prisegu tau tavo prašytą patch ir dar pridedu porą naudingų patchų kaip panaikinimas "video dj" ir "ringtones" katalogų ir,kad atsirastų *.swf formato paveiksliukų palaikymas ant destopo. :)
owizzz:
aisku. dekui lb. ryt dar jei ka pasiklausiu del temu jei nesigaus kas :D bet ir vel reikia, kad tipo butu ten thm failas suderintas tipo su swf arne ?:)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją