Telefonų modeliai > DB2xxx
Visų sony ericsson'ų tuningas :)
CraSH:
Pas mane ir yrasitas w800i softas keleta patchiu P.S broniau paro kokias menu ikonas irasei labai idomu nes negaliu sau rast patinkanciu =]
Wyshniukas:
Tuoj gausit ispejimus jeigu nesinaudosit forumo paieska. Yra viskas aiskiai isdestyta kaip meniu ikonas keist, tema dar iskelta i virsu kad matytu visi. SE K750/W800 modifikavimas naudojantis FAR...ieskokit tokios temos :-P
smiriukas:
--- Citata iš: Wyshniukas Liepos 11, 2007, 15:50 ---Tuoj gausit ispejimus jeigu nesinaudosit forumo paieska. Yra viskas aiskiai isdestyta kaip meniu ikonas keist, tema dar iskelta i virsu kad matytu visi. SE K750/W800 modifikavimas naudojantis FAR...ieskokit tokios temos :-P
--- Baigti citatą ---
Visniukas, as ta tema maciau. Ir skaiciau ir negalvok, kad nesinaudoju forumo paieska. Bet toje temoj parasyta kaip su FAR padaryti tai.. O man tel su FAR net nesujungia.. Tai noriu tai padaryt per XS++. Buvo vienoj vietoje labai trumpai ir bent jau man neajskiai paaiskinta kaip tai padaryt, bet as nk ten nesupratau ir noriu normalaus ir issamau paaiskinimo kaip tai padaryti... ::) Beje zinau, kad noreti neuztenka reikia kanors daryt, bet...
wia:
smiriuk yra ir gidas kaip tiuninguot k750 su XS++! tu tik paziurek sony ericsson lenta ;D as tai uzsipatchinau telefona ir tapo beveik idealus. gaila kad tik jis sensta, pasirodo nauji, kuriu labiau norisi..
smiriukas:
--- Citata iš: wia Liepos 17, 2007, 12:47 ---smiriuk yra ir gidas kaip tiuninguot k750 su XS++! tu tik paziurek sony ericsson lenta ;D as tai uzsipatchinau telefona ir tapo beveik idealus. gaila kad tik jis sensta, pasirodo nauji, kuriu labiau norisi..
--- Baigti citatą ---
Nu bandysiu ieskot :) o gal jeigu nesunku iskart cia linka numestumei? O|-)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją