Telefonų modeliai > DB2xxx |
Visų sony ericsson'ų tuningas :) |
<< < (12/15) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: bolikaz Rugsėjo 16, 2008, 16:39 ---kazkaip nesinori persirasynet softo nes zalias esu ant tokiu dalyku ;D --- Baigti citatą --- Kas nerizikuoja, tas negeria sompano.. :) Na siaip nemanau,kad ka prisidarysi tu tam telefonui, tik is kart duosiu du patarimus, 1. Neatnaujink telefono softo su SEUS, nes pakils i CID 53, o poto bus problemu.. 2. Pasidaryk telefono GDFS kopija. |
bolikaz:
Nu gal ir pabandysiu bet vat jei gali pasakyk man is kur gauti walkmana softa w610 ar koks ten man tinka ir tuos driverius ? :) .tada kaip ta kopija pasidaryti ? su kokiom programom perrasyti softa ir irasyneti driverius ? ir ar galima va dabar ant tokio esancio isirasyti garso driverius ? busiu dekingas uz atsakynus |
smiriukas:
--- Citata iš: bolikaz Rugsėjo 16, 2008, 19:40 ---Nu gal ir pabandysiu bet vat jei gali pasakyk man is kur gauti walkmana softa w610 ar koks ten man tinka ir tuos driverius ? :) .tada kaip ta kopija pasidaryti ? su kokiom programom perrasyti softa ir irasyneti driverius ? ir ar galima va dabar ant tokio esancio isirasyti garso driverius ? busiu dekingas uz atsakynus --- Baigti citatą --- Softas manau tau tiks sis . O draiverius rasi cia. Taip,galima ant dabar esancio tavo k550i isirasyti garso draiverius. Įrašyta: Rugsėjis 18, 2008, 14:20Mano sony ericsson w200i tuningas: įrašytas naujausias softas, telefonas buvo išardytas ir išvalytas nuo dulkių, pakeisti garso,kameros,ekrano draiveriai, įjungimo/išjungimo garsai, paveiksliukai,pakeistos meniu ir nustatymų ikonos,panaikintas operatoriaus logo, pakeistas telefono modelio pavadinimas,prikelta daug flash temu,panaikinti kai kurie apsaugoti failai. :) :D Na,o čia labai gera svetainė W200i turėtojams,čia rasite daug tuningo savajam W200i - http://www.4shared.com/dir/5019501/7f819163/sharing.html . |
smiriukas:
Mano K810i tuningas: pakeisti garso,ekrano draiveriai, meniu ikonos ir tiek. Toks mažas tuningas todėl,kad pas mane CID 53.. :) |
ads:
mano tuning: w200 :vista meniu, bluetooth uzrasas (bt neveikia, cia tik uzrasas), labai geri garso driver, vista pakas, vietoj ijungus mob rasomo sony ericson dabar walkman, kraunasi kaip vista, vistos garsas, flash desktop(vista). taip pat ir ant k510 (tik be flash) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |