Kita > Duomenų perdavimas |
iskilo problema su bluetooh programike |
<< < (3/4) > >> |
Tomasinas:
xebra, o kame gali buti beda, nusipirkau as BT , viska susirasiau ir kompas neranda telo? ka as blogai padarau ar ko nepadarau? :( |
winci:
hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot... |
Tomasinas:
--- Citata iš: winci Lapkričio 12, 2007, 19:26 ---hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot... --- Baigti citatą --- o tai ka padarei ant XP,kad surado tawo tela? nes man kazko neranda telo |
winci:
Po ranka XP neturiu, bet kiek prisimenu, tai su pelės dešiniu klavišu spragteli ant "mėlynadančio" ženkliuko užduočių juostoje, tada pasirenki greitą prisijungimą, tada - ieškoti prietaisų, tada kai pagauna tavo telefoną, pažymi, kad prisijungtų. Taip pat turi telefone paleist ieškot prietaisų su "mėlynadančiu" ir kai pradeda jungtis abiejuose aparatuose reikia suvesti tą patį PIN'ą.. |
Tomasinas:
nu wa..telas surado pc, o pc neranda mobo... nebesuprantu kame beda |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |