Kita > Duomenų perdavimas
iskilo problema su bluetooh programike
<< < (3/4) > >>
Tomasinas:
xebra, o kame gali buti beda, nusipirkau as BT , viska susirasiau ir kompas neranda telo? ka as blogai padarau ar ko nepadarau? :(
winci:
hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot...
Tomasinas:

--- Citata iš: winci  Lapkričio 12, 2007, 19:26 ---hmm...ir aš užsiknisau su "mėlynadančiu". Turiu SWEEX LE000010 ir niekaip ant VISTOS nepakuriu - gamintojo tinklalapį tvarkyklės VISTAI nėra, Bluesoleil 5 versijos su vaistais nepagaunu ... mistika kažkokia. Su XP veikė zaraza...P.S. per "mėlynadantį" mažus failus siųsti iš telefono į kompiuterį siųsti leidžia, o programa (MOBILedit) telefono neranda... čiūdai, pavargau nustatymus keitaliot...

--- Baigti citatą ---

o tai ka padarei ant XP,kad surado tawo tela? nes man kazko neranda telo
winci:
Po ranka XP neturiu, bet kiek prisimenu, tai su pelės dešiniu klavišu spragteli ant "mėlynadančio" ženkliuko užduočių juostoje, tada pasirenki greitą prisijungimą, tada - ieškoti prietaisų, tada kai pagauna tavo telefoną, pažymi, kad prisijungtų. Taip pat turi telefone paleist ieškot prietaisų su "mėlynadančiu" ir kai pradeda jungtis abiejuose aparatuose reikia suvesti tą patį PIN'ą..
Tomasinas:
nu wa..telas surado pc, o pc neranda mobo... nebesuprantu kame beda
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją