Telefonų modeliai > DB2xxx

SE K610i Modinimas

<< < (3/11) > >>

bronius69:
nu viskas aip ir aisku Sorry, your phone is NOT SUPPORTED  :D ,reikia klaust KT819GM ar galima su tokiu aukstu cid daryt fsx...isesmes beveik 99% esu isitikines kad eina.gal pas tave xs++ sena siusk 1,6.fsx is tos pacios vietos kaip ir regijonu keitimas.o regijona keiciame kiekviena siki perasidami fw.

smiriukas:
Atsinaujinau XS++ bet db nebesuprantu kaip man ikelt tas ikonas,nes dingo failas "files_to_upload" direkcijoje ir t.t. Gal kas paaiskins kaip man su XS++ i tel ikonas(kurias jau turiu) ? ACIU :)

P.S. Va ka man raso :
14:37:01| Ready for operation!
14:37:22| You must choose a way in!Error: FSX failed.
14:37:22| ++ Error: FSX failed
14:37:24| Disconnected... Unplug the phone

LB LAUKIU ATSAKYMU. Beje reik deti varnele ant PDA boot?  HELP.
Įrašyta: Rugsėjis 12, 2007, 14:35Prasau paskubekite.  NU HELP ;(

KT819GM:
Gal pasinaudok setool lite? tuomet truputi paprasciau viskas bus bei nereiks daug galvot ... Sorry visiem del tutorial, neturiu laiko vis dar, tikiuos savaitgali pabaigsiu, nes pakas jau beveik paruostas su flash ir t.t, liko visas tekstas :)

smiriukas:
Hmmm... Gal ir reiktu pasinaudot tom setools. Bet as dar juo niekad nesinaudojau..  :eek: gal galetum paaiskint kaip su juo butu galima pakeist K610i MENIU ikonas?  :)

P.S. db parsisiunciau ta setool2lite ir ten kur reikia pasirinkti telefono modely nera mano telefono modelio (k610/k610i). Ka daryt? Su XS++ nieko neitu padaryt? labai laukiu atsakymu,pagalbos.

KT819GM:
K610/K618/V630 - tai tau reikia pasirinkt.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją