Telefonų modeliai > DB2xxx
SE K610i Modinimas
<< < (8/11) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: smiriukas  Rugsėjo 21, 2007, 18:45 ---beje nlb supratau sito dalykelio : "Patch sysgfx + -> card/sysgfx --> tpa/user/other/gfx"  Tai jei noriu pakeist tuos baterijos paveikslelius reikia juos tiesiog sukelt i tpa/user/other/gfx ? ar kaip?

--- Baigti citatą ---

Reikia pirma įrašyt patch'ą į FW, tada kažką padaryt su kortele, nes man atrodo tie failai yra perkeliami į kortelę ir iš jos naudojami. Jeigu taip paprastai sukelsi failus, neveiks.

--- Citata iš: smiriukas  Rugsėjo 28, 2007, 16:24 ---Atrasykit zmones :) .... pabodo laukt jusu atsakymu..

--- Baigti citatą ---

O ko pats neieškai informacijos? Aš tau jau esi ne kartą aiškinęs kodėl neatrašo žmonės, kadagi suprasi tai.

--- Citata iš: smiriukas  Rugsėjo 29, 2007, 16:00 ---Ar ymanoma uzdet  ant k610i kokio kito tel snuky?

--- Baigti citatą ---

Kažin tikriausiai. Ieškok tarp SE modelių kuris atitiktų visas jungtis, kortelių lizdus, mygtukų išdėstymą ir panašiai.
smiriukas:
Beje gal galim kokiu dalykeliu pritaikyt k610i is kitu telefonu? :)
Įrašyta: Spalis 02, 2007, 19:39Beto gal zinot kas is kur gaut sony ericsson k610i media player skinu? Ir kaip juos irasyt su SEtool2lite ? :)
Įrašyta: Spalis 04, 2007, 15:42Beje kaip panaikint operatoriaus logo gal kas ir sita dalykely zinot?
smiriukas:
Kaip manot kur slypi problema,kad kartais kai rasau sms ar gaunu ja man tel persikrauna? Taip pradejo darytis kai yrasiau naujus fontus? Kaip butu imanoma ta problema isspresti palikus naujus fontus?  :)
Wyshniukas:

--- Citata iš: smiriukas  Spalio 10, 2007, 21:09 ---Kaip manot kur slypi problema,kad kartais kai rasau sms ar gaunu ja man tel persikrauna? Taip pradejo darytis kai yrasiau naujus fontus? Kaip butu imanoma ta problema isspresti palikus naujus fontus?  :)

--- Baigti citatą ---

Telefonas priimdamas žinutę kažko nesupranta, daro klaidą ir kad ištaisytų perkrauna telefoną, principas kaip su Windows jei gali taip išsireikšti.
Žinoma gali būti kad font.xml failas nesuderintas pilnai su *.ttf failu, todėl manau reikėtų ieškot problemos jame.
smiriukas:
Na aisku.. Manau nieko nekeisiu as tame fonts.xml faile, o tiesiog bandysiu ieskot nauju failu..Na va pasilikau org. fontus ir viskas ok. Beto norejau paklaust kiek turi buti telefe tpa/preset/system/fonts folderyje failu? isviso 3?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją