Telefonų modeliai > 3xxx

Ar imanoma ant 3200 padaryti kad rasant sms nebutu lietuvisku raidziu?

<< < (2/3) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: flash_4ever  Rugsėjo 12, 2007, 15:38 ---Norejai pasakyti kai rasysiu sms kalba kiekviena karta keistis? Ar ne taip supratau?

--- Baigti citatą ---

Man atrodo jis norėjo pasakyt, kad su lietuvišku meniu, žinutės nustatymuose padaryk kad tik Anglų kalba būtų ir tai bus vienkartinis nustatymas, nereikės keisti daugiau kol sakykim neatstatysi gamyklinių nustatymų. Geriau išbandytum neklausinėjęs ;)

flash_4ever:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugsėjo 12, 2007, 16:08 ---
--- Citata iš: flash_4ever  Rugsėjo 12, 2007, 15:38 ---Norejai pasakyti kai rasysiu sms kalba kiekviena karta keistis? Ar ne taip supratau?

--- Baigti citatą ---

Man atrodo jis norėjo pasakyt, kad su lietuvišku meniu, žinutės nustatymuose padaryk kad tik Anglų kalba būtų ir tai bus vienkartinis nustatymas, nereikės keisti daugiau kol sakykim neatstatysi gamyklinių nustatymų. Geriau išbandytum neklausinėjęs ;)

--- Baigti citatą ---

Bandziau su anglu meniu normaliai viskas. Bet nerandu sms parametruose kur keisti ivesties kalba...

Wyshniukas:

--- Citata iš: flash_4ever  Rugsėjo 12, 2007, 16:31 ---Bet nerandu sms parametruose kur keisti ivesties kalba...

--- Baigti citatą ---

Tiesą pasakius aš ir neradau tokio, greitai peržiūrėjau "manual" šio telefono :-\
Pabandyk pradėt rašyt žinutę ir tada į pasirinkimus eiti (rašančios žinutės), gal ką rasi, nes naujuosesniuos Nokia modeliuose yra tokia funkcija.

flash_4ever:
Tai va n6230 buvo toks dalykas o n3200 nerandu. Nera nieko ir pasirinkimuose nera...

KT819GM:
Neturi ji tokios funkcijos, kadangi atsirado tik naujesniuose modeliuose.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją