Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Instrukcija: GDFS kopijos darymas ir atstatymas

Puslapiai: << < (5/10) > >>

Wyshniukas:

stoma telefonas turi būti išjungtas kai spaudi C mygtuką ir prijungi kabelį ir atleidi C mygtuką kai programa atpažysta telefoną, kas dažniausiai yra keletos sekundžių reikalas. Rašyti kiek užtrunka laiko sekundėmis ir panašiai, manau yra tiesiog nesąmonė, bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Dėl SIM, nėra jokio skirtumo. Mano žiniomis GDFS SIM kortelės neliečia, bet gal kas patikslins mane jei aš klystu.

stoma:

as suprantu kad isjungtas ir mazdaug numaniau kad spaudi tik kol pasijungia programa, bet jis pajungus teisingai turi isijungt normaliai? man bent isijunge, po to kai isjungus su c paspaustu prijungiau prie kabelio, isijunge ir programa atpazino ji ir dirbo su ijungtu telefonu. O del sekundziu tai pritariu tiesiog pazymeti kad laikyti c paspaudus kol programa atpazins telefona ir kad programa atpazindama telefona ji ijungia butu irgi visai naudinga bendram suvokimui kaip viskas turetu vykt tokiem zaliem kaip as. dekui uz suprantinguma :)

Wyshniukas:

Bent jau kiek aš atsimenu tai mano telefonas neįsijungė darant GDFS kopiją.

stoma:

mano kazkaip is pirmo karto isijunge paskui dirbo taip kaip tu sakai. Reiskia reiktu pazymeti kad darant visus tuos pakeitimus telefonas kaip ir isjungimo busenoj buna. Man viskas aisku, tikiuos kam nors bus aiskiau.

Creativs:

Kiek laiko mazdaug daro ta kopija as jau laukiu daugiau nei 1h;D

Puslapiai: << < (5/10) > >>

Eiti į pilną versiją