Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: GDFS kopijos darymas ir atstatymas
Wyshniukas:
--- Citata iš: dada Rugsėjo 22, 2008, 08:02 ---Susiduriau ash dabar su viena problema.
Atsidarau Setool2, spaudziu read GDFS, telefone ispaudziu C mygtuka ir jungiu usb i tel, bet se tool neuzfiksuoja telefono, o kompiuteris atidaro telefono "vidu" t.y. man rodo telefono folderius (audio, paveikslelia, zaidimai ir t.t.). Kaip ishsprest shita problema?
--- Baigti citatą ---
USB Flash Driver tvarkykles įsirašyk pirma, tada bandyk įrašinėt.
dada:
Irasiau, bet neishmeta man jokios lenteles, kaip mineta "Naujame atsidariusiam lange, spaudžiam "No, not this time", tada renkamės "advanced" ir nurodom direktoriją "C:\UsbFlashDriver"."
Įrašyta: Rugsėjis 22, 2008, 08:17Ismeta tik "naujai aptiktos aparaturos vedlys", kur siulo idiegt kazkokia programine iranga, bet nera jokiu "no, not this time".
Įrašyta: Rugsėjis 22, 2008, 08:23Kaip susitvarkyt? Padekit kas nors, be tel. sedziu :(
Wyshniukas:
Kaip suprantu pas tave yra sulietuvinti Windows, todėl tu ir nemtai "No, not this time". Vis tiek, turėtų būti pasirinkimai kažkokie trys, tai paskutinis turėtų būti su vertimu "Ne, ne šį kartą" ar kažkas panašaus.
dada:
Taip, pas mane sulietuvinti windowsai.
Stai ka man ismeta: http://img371.imageshack.us/my.php?image=eedm4.jpg
Įrašyta: Rugsėjis 22, 2008, 15:57Niekaip nesuprantu kas cia negerai, anksciau viska normaliai surasdavo, taip kaip reikedavo, dabar sitas briedas kisa man koja.
Wyshniukas:
Rinkis antrą variantą, išplėstinis, ir tada nurodyk kur yra įrašytos tvarkyklės.