Telefonų modeliai > Sony Ericsson

padėkit prašau k750i

<< < (3/5) > >>

warliuks:
draugas atsakingas už NOKIA tel taisymą, tad jis tik paklausė to kuris tikrino, pasakė kad ardant pagadinta, ir kad reik keist šleifą, kad pažeidimas yra.. o tai kaip jis pagest galėjo, ar nuo stipresnių dangtelio darinėjimų galėjo jis sulūžt? na tikrai stipriau aš ji paslankiojau tikėdamasis kad koks kontaktas pagedo ir suveiks..bet jis visada buvo mano kišenėje ir nebuvo bandoma ardyt ar pan...buvo keletą kartų nukritęs ant žemės bet ar sulūžt galėjo..?
 prieštai atsiuntė sms kad garantija negalioja, šeip telefonas pirktas Marijampolėj, tai gal pasimt tel ir ten nueit, ar jau man atims garantinį? dabar vilniuje tai čia ir bandžiau nešt.
Tai ką man jiem nuėjus sakyt, nes po darbo jei spėsiu užsuksiu. Esu iš tylesnių žmonių tad reik iš karto pasiruošt kalbą.. O jei jis tikrai sulūžęs tai garantinis privalo taisyt ar jau ne? Kokia kaina butų taisant už pinigus?

YOO:
Nieko nenoriu pritaikyti siai temai, bet sis bei tas apie MTTC garantinius is patirties:
1. Kazkada buvo straipsnis apie garantiniu mobiliuosius telefonus, tai kiek buvo skundu ne maisto produktu inspekcijai, tai didzia dauguma atveju kalti buvo patys vartotojai.
2. Patys atstovaujam Omniteli ir vezam garantinius i MTTC, tai nebuvo ne vieno karto, kad buvo atmestas ir be priezasties, nes dazniausiai, kai atmeta, tai palieka jau man taisyt, tai visada MTTC buvo teisus.
3. Jei kas mate Sony Ericssono officialias nuotraukas kada galioja garantinis, o kada ne, tai jei yra tik spalva korpuso nutrinta, tai viskas OK, o jei jau yra nors mazas korpuso plastmases musimas, tada jau negalioja. O mums kartais atnesa tokius sudauzytus, tokius aplamdytus, kad sakau ar zmones durni ar ka...garantinis visvien netaisys, bet taiso.
4. Tiesa, kalbu tai visokiu girdejes apie MTTC ir kad patys suslapina ir pan., na bet kiek as susidures (o susidures nemazai), tai kol kas negaliu pasakyt ne vieno blogo zodzio, na nebent apie taisymo trukme :)
Tai tiek, dekui uz demesi ir sekmes kovojant :)
Va gali prireikt tau vartotoju teisiu telefoniuko nemokamo pasikonsultuot 8-800-55551

Įrašyta: Rugsėjis 26, 2007, 12:42dar pridursiu...zmogus visada sako jau tikrai nesuslapinau, pradeda rekt, draskytis, kai MTTC atmeta ir paraso suslapintas, o atsisuki ir pats pamatai....na zmogus nepagalvoja, kad ejau per lietu, kalbejau telefonu ir gali jis suslapt :)
na bet del ardymo, tai cia ne suslapimas, tu gi pats zinai ardei ar ne :)

warliuks:
na net nežinau kaip toliau elgtis, nesu labai akringas, dažniau nusileidžiuati..
na gal ir pažeista ten kažkas, gal nuo to stipraus darinėjimo ir tikėjimosi akd pasitaisys ar pan, gal kažką ir padariau, gal nukrito jis skausmingai... bet tikrai jis nebuvo ardytas..
na bet jei jis pažeistas ir tai mano kaltė nu tai tebūnie, bet o jei kanors nulaužė pats meistras? ar šiaip tingi taisyt tai prameta kelis. nes kaip draugas sakė ten nemažai priimta naujų be patirties.. dar susipykau su draugu bandydamas prašyt kad jis sutvarkytu viską..
na nueisiu ir paklausiu kas blogai ten, ir kodėl taip..

ir jei kas kainose supranta, tai kokia to šleifo pakeitimo kaina butų?
YOO kiek supratau tu užsiimi remontu, jeinekrklystu ir jei nieko nesigaus reikės kažkur vistiek pataisyt :)
ačiū už nr,

KT819GM:
Tai YOO yra is Marijampoles (praktiskai :) ) todel manau sutartumet tikrai, ir nuolaidele gal kokia padarys kaip forumieciui. Galu gale sleifas ar tai mygtukas daugiau 50 Lt ir taip nekainuoja.

YOO:

--- Citata iš: KT819GM  Rugsėjo 26, 2007, 15:06 ---Tai YOO yra is Marijampoles (praktiskai :) ) todel manau sutartumet tikrai, ir nuolaidele gal kokia padarys kaip forumieciui. Galu gale sleifas ar tai mygtukas daugiau 50 Lt ir taip nekainuoja.

--- Baigti citatą ---

Na as cia tik pedu sumetymui viska siunciuosi i Marijampole  :D o jei rimtai, tai as dirbu Vilkaviskyje, gyvenu dar kitur, bet labai daznai su reikalais vaziuoju i Mare. Ir siaip arciau kad butu siuntu tarnyba autobusu stotyj nera, todel ten ir siunciuosi. Bet sakau, i savaite kelis kartus bunu Marej.
Įrašyta: Rugsėjis 26, 2007, 16:23
--- Citata iš: warliuks  Rugsėjo 26, 2007, 13:17 ---na net nežinau kaip toliau elgtis, nesu labai akringas, dažniau nusileidžiuati..
na gal ir pažeista ten kažkas, gal nuo to stipraus darinėjimo ir tikėjimosi akd pasitaisys ar pan, gal kažką ir padariau, gal nukrito jis skausmingai... bet tikrai jis nebuvo ardytas..
na bet jei jis pažeistas ir tai mano kaltė nu tai tebūnie, bet o jei kanors nulaužė pats meistras? ar šiaip tingi taisyt tai prameta kelis. nes kaip draugas sakė ten nemažai priimta naujų be patirties.. dar susipykau su draugu bandydamas prašyt kad jis sutvarkytu viską..
na nueisiu ir paklausiu kas blogai ten, ir kodėl taip..

ir jei kas kainose supranta, tai kokia to šleifo pakeitimo kaina butų?
YOO kiek supratau tu užsiimi remontu, jeinekrklystu ir jei nieko nesigaus reikės kažkur vistiek pataisyt :)
ačiū už nr,

--- Baigti citatą ---

Del telefono nr, tai nera uz ka, ji visur nemokamai skelbia, kartais prireikia, bent jau pardaveju pagasdinimui :) visi jau labai bijo tos institucijos :)
del remonto tai uzsiimu, jei pakeist sleifa, na uz 30 Lt padaryciau kokia   :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją