Telefonų modeliai > Nokia

PC suite-->Music Manager

<< < (2/3) > >>

Wyshniukas:
Man asmeniškai nepatogu kaip "Nokia Music Manager" sutvarko dainas muzikos kataloge. Taigi aš tiesiog keliu per "Data Storage" režimą arba kortelių skaitytuvą, nekonvertuotas dainas. O jeigu reikia kažką susikonvertuoti, tai naudoju SUPER programą (tinka video/audio failams; nemokama) arba dBpowerAMP Music Converter (dabar jau mokamas, bet nuo pirmų versijų patinka ji).
Gal dabar Nokia padarė nustatymus kad atpažinus failą kaip *.mp3 jo nekonvertuotų ir apie tai praneštų. Pas mane 6.83.14.1 versija PC Suite, pasižiūrėk kokia pas tave. Galima dar Google paieškot kame čia kampas arba www.nokia.lt

lukazzz:
Nu pas mane ne 83 o 84 ;) biski naujesne, tai vat, dbr siunciuos sena
Įrašyta: Rugsėjis 20, 2007, 20:27Krc ta pati raso... bl nervina mane
Įrašyta: Rugsėjis 21, 2007, 19:08Wysniau gali parasyt programa kokia nemokama kuri konvertuotu dainas taip pat kaip ir pc suite?

Wyshniukas:
Jei NMM standartiniai nustatymai, tai *.mp3 failą konvertuoja į *.aac formatą ir tada perkelia į telefoną. Jei ne į *.aac, tai į *.m4a. Bet kokiu atveju failas turi pasiekti telefoną.
Bandžiau į savo Nokia įkelti keletą dainų konvertuojant ir ne. Nekilo jokių problemų, o esant failui telefone ar "My Collection" paklausdavo ar daryt "overwrite". Kažkaip galvoju  kad čia arba toks ExpressMusic programinės įrangos bruožas arba tiesiog bug'as FW. Pasižiūrėk kokia FW dabar pas tave yra (*#0000#).
Programa kad būtų panaši į PC Suite net nežinau, gal Oxygen Manager arba MobilEdit. O kad tik konvertavimui, tai dviem atsakymai aukščiau, SUPER © programa.

lukazzz:
Pas mane va ka raso: Nokia 5300 V 05.00 RM-146. Va sitaip. tai nzn, o tai ta programa kokia nemokama : citata: tai naudoju SUPER programą (tinka video/audio failams; nemokama) arba dBpowerAMP Music Converter (dabar jau mokamas, bet nuo pirmų versijų patinka ji). o kuri ta super??? as ta power bandziau ten mokama...

Wyshniukas:
Tai kad programa vadinas SUPER http://www.free-codecs.com/download/SUPER.htm

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją