| Telefonų modeliai > N Series |
| noriu pirkt n73 kokie + bei - ? |
| << < (2/3) > >> |
| Wyshniukas:
--- Citata iš: Dukra Spalio 28, 2007, 17:52 ---O negi taip sunku čia parašyt iš lietuviškos patirties, kas patiko, kas nepatiko, kokios problemos, kokie džiaugsmai ir t.t.. O review skaitymas tai tik apytikslis nuomonės susidarymas apie telefoną ir tiek. Kažkoks nevykęs ir nedraukiškas šis forumas :-X ko paklausi to negausi... --- Baigti citatą --- Jeigu telefono niekas neturėjo, nelabai kas gali ir savo nuomonę išsakyti. |
| Dukra:
--- Citata iš: Wyshniukas Spalio 28, 2007, 18:13 --- --- Citata iš: Dukra Spalio 28, 2007, 17:52 ---O negi taip sunku čia parašyt iš lietuviškos patirties, kas patiko, kas nepatiko, kokios problemos, kokie džiaugsmai ir t.t.. O review skaitymas tai tik apytikslis nuomonės susidarymas apie telefoną ir tiek. Kažkoks nevykęs ir nedraukiškas šis forumas :-X ko paklausi to negausi... --- Baigti citatą --- Jeigu telefono niekas neturėjo, nelabai kas gali ir savo nuomonę išsakyti. --- Baigti citatą --- Tau jau ne pats naujausias tel.modelis :) tiekto... |
| Arnoldino:
siaip taj nepatiko kad lb letaj veikia.daugiau viskas liux. |
| lauris47:
Man tai tas mobas visai nieko ir isvaizda normali asiq biski didokas bet nokios visos nera mazos , dizainas good ... Fotke padori bet kai 3.2 galetu but geresne ... uztad ekranas normalios raiskos - 240 320 ir labai ryskus :) siai geras mobas :smile: |
| McCaldin:
:) neseniai toki isigijau esu patenkintas bet del letumo :D .. neturėjot S88 :D :D wa ten taj LIEČIAUSIAS mobilus :D .. aš kai pakeičiau po jo šia nokia tai man ji greita kaip vėjas :D |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |