Ne į temą > Kita

Linksmybes mobiliu remonto imonese :)

Puslapiai: << < (6/15) > >>

luzhis:

--- Citata iš: KT819GM  Gruodžio 07, 2010, 09:21 ---Pries keleta dienu zmogus atnese iPhone 3gs. Gedimas - veike, veike ir kazko pradejo strigti. Meistras atidaro, o ten jau varztai surudije viduj. Skambina zmogui, sako - jusu tel slapias ir neaisku ar bepavyks suremontuoti, ar lauksite? Klientas atsako - ka cia stumi, suslapes jis buvo amerikoj, cia nebuvo ... Priemejas tuomet paklause ar Amerikoj vanduo kitoks ir nebesulauke jokio ats ...

--- Baigti citatą ---
gal ten buvo vienas is tokiu lietuviu kuriem atrodo kad uzsieni viskas geriau,o tai kad telefonas suslapo amerikoje reiskia kad jis turi tik greiciau ir geriau veikti ;D

foxass:

Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)

luzhis:

va primokinai bobute kaip garsa didinti ir atidarė ji savo saloną ;D i kurį kitos bobutės telefonus neša ;D

foxass:

Ale rimtai... pelna man nebebus... pz pz :D

Dzyga:

--- Citata iš: foxass  Gruodžio 07, 2010, 11:48 ---Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)

--- Baigti citatą ---
Kiek imi uz toky malonuma? gal man nuolaidele padarytum?

Puslapiai: << < (6/15) > >>

Eiti į pilną versiją