Ne į temą > Kita
Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
luzhis:
Man karta bajeris buvo:
Atnešė man pažystamas savo motinos telefona(nokia 6230) ten reikėjo ekrana pakeist ir kamera ir dar kelias smulkias dalis pakeist aš kaip tik turėjau 6230 su bloga pagrindine plokšte(drėgmės buvo gavęs) paėmiau viska perdėjau,o ant draugo motinos 6230 buvo korpusas labai prastos būklės o maniškės korpuso būklė buvo žymiai geresnė,paėmiau ir uždėjau savo korpusa(aišku už korpusa pinigų neprašiau,taip uždėjau nemokamai) ,atidaviau jam jau pataisyta 6230 jis man litus,kita diena ateina jis ir liepia sena korpusa uždėt ;D o bajeris tame kad korpusai buvo visiškai vienodi tik kad tas kurį aš uždėjau buvo žymiai geresnės būklės ir laikėsi normaliai ;D ;D ;D Taip kad nevisada geri darbai būna ivertinami :)
foxass:
--- Citata iš: Dzyga Gruodžio 07, 2010, 17:21 ---
--- Citata iš: foxass Gruodžio 07, 2010, 11:48 ---Nors as nedirbu stambioj ymonej ar seip kokiam salone bet ir pas mane namie buna atnesami telefonai :) Tad papasakosiu yprasta atveji tarp bobuciu ir nokiju 1600 ir panasiu dabar joms tinkanciu telefonu :) Atnesa mociute telefona ir sako kazko as negirdziu kai kalba ar vos vos girdziu. Na paimiau pravaliau man atrodo girdisi gerai, padariau visa garsa kad kai kalba kad girdetu sako vo labai gerai, sumokejo ir po keliu dienu vel ateina bet jau su kitu telefonu ir sako as vel kazko negirdziu ( tipo kazka pachimicijau kad tik tam kartui veikia ) na pazejau ten ir garsas nuimtas visai vel padidinau, po poros val atnesa telefona kur pirma diena buvo atnesus savo vistiek neveikia, tai per puse val as jei iaiskinau ka reikia paspaust kad garsiau kalbetu. Nuo tos dienos jau nebevaiksto koki menesi pas mane :)
--- Baigti citatą ---
Kiek imi uz toky malonuma? gal man nuolaidele padarytum?
--- Baigti citatą ---
Forumieciam visada nuolaida :D
esnyper:
Skype pokalbis:
[17:45:04] Dominykas: labas, gal gali ryt atsinešti microsd kortelę į mokyklą, reik pabandyt ant telefo, ar skaito :)
[17:46:06] Andrius: vietoj m2 desi?
[17:46:15] Dominykas: ne, į kitą ragelį
[17:46:26] Andrius GT-R: tai gerai nes balys kai bande ideti tai 40 min neistrauke :DD
foxass:
:D geras pokalbis :)
shrekas:
Mums linksma, klientui turbut nelabai....
Per 1,5 menesio 3 karta tas pats telefonas atvaziuoja remontui su sudauzytu touchscreenu... Modelis- HTC Diamond2, klientas is kito miesto, tad apart remonto dar ir siuntimai kainuoja... Teko padaryt sikart gera nuolaida, kaip nuolatiniam klientui :)