Ne į temą > Kita
Linksmybes mobiliu remonto imonese :)
ConnectIT:
--- Citata iš: shrekas Balandžio 07, 2011, 14:21 ---Na ne pas mus atsitikimas, bet vertas sios skilties :)
http://santyaho91.livejournal.com/1367679.html
--- Baigti citatą ---
Neblogas variantas - kinietiškas muliažas su išradinga technologija. Kadangi dar ne visi "susiintegravom" ir dar ne visai "Vilno nasho", tai galbūt kažkas rusiškai nesupranta. O šitame tekste Google Vertėjas bejėgis. Tai trumpai lietuviškai:
Atnešė į remonto dirbtuves žmogus hardą. Sako, kad jei įrašo filmą, tai tik paskutines filmo minutes iš jo rodo. Pagal krūvą "protingų" užrašų ant korpuso galima spėti, kad tai 500GB talpos Samsung išorinis hardas, prijungus prie kompiuterio talpa nurodoma 500GB. Užrašai "tvarkingi", jokio įtarimo. Sako, kad pirko Kinijoje, ten specialiai patikrino (prijungė, įmetė kelis paveikslėlius, tipo veikia). Kadangi prieš kelis mėnesius tiems meistrams jau buvo atneštas analogiškas "hardas", šie pradėjo žvengti, priėmime išardė ir parodė vargšui žmogeliui, ką jis nusipirko. Tada išlydėjo pro duris.
Veikimo principas: 128MB USB atmintukas, įtašymas į jį veikia ratu. Kaip jis pagamintas - neaišku. Bet atvaizduojama talpa yra 500GB, juos visus tau leis rašyti. Net bylos dydis bus atvaizduojamas originalus. Nemėtys klaidų įrašant, bet išsaugos tik paskutinius 128MB rašytų duomenų.
Dar nuo savęs pridėsiu, kad "įrašymas ratu" (circle mode) naudojamas daugumoje vaizdo stebėjimo sistemų, kai užsipildžius duomenų talpyklai, naujausi duomenys rašomi ant seniausių duomenų ir taip nepertraukiamai vyksta duomenų kaupimas.
KT819GM:
Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
YOO:
--- Citata iš: KT819GM Balandžio 07, 2011, 15:53 ---Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
--- Baigti citatą ---
man draugelis buvo daves usb flashke 16 GB is kinu, tai ten is 16 likdavo 2 ;D
ConnectIT:
--- Citata iš: YOO Balandžio 07, 2011, 16:28 ---
--- Citata iš: KT819GM Balandžio 07, 2011, 15:53 ---Kietai, neuzilgo Kinai mus aplenks ne tik kiekiu, bet ir ismanumu (mus turejau omeny europa). Pamenu kai musu 'korporacija' nusipirko is kinu M2 PRO 8 GB kortas, viskas atrode kaip ir nieko iki kol zmones isideje i psp suformatuodavo. Tuomet jos tapdavo nebe 8 o 2 GB ;)
--- Baigti citatą ---
man draugelis buvo daves usb flashke 16 GB is kinu, tai ten is 16 likdavo 2 ;D
--- Baigti citatą ---
Man draugelis irgi davė 16GB atmintuką taisyti, susiformatuoja normaliai, talpą rašo 16GB, skaitymo/rašymo klaidų nemėto, failus visus atvaizduoja, kiek telpa į 16GB ir originaliais dydžiais. Bet realiai iš jos nuskaitysi tik paskutinio įrašinėto failo paskutinius kiek tai MB. Tik dabar man daėjo, kad čia gi tas pats. ;D O aš dar gaivinti bandžiau tą atmintuką... Iš čigono kažkokio pirko...
winci:
Varžtai Samsungo harde - va kur technikos stebuklas.
Beje aš ebay "pabidinau" už 32 GB Class6 SDHC kortą ir pamiršau - iki aukciono pabaigos buvo likę 3 dienos, sakau vis tiek be šansų laimėti. Praėjo tos dienos ir dar kelios - pažiūriu ebay - laimėjau. Sumokėjau apie 15 USD (tiksliai neprisimenu). Parsiuntė man tą kortą - graži kaip tikra TRANCEDENT :) Kažką pakrapščiau su ja ir numečiau, vėliau su testine programėle radau joje 3,2 GB - tačiau bet bet koks įrenginys rodo 31,2 GB ir neina nulaužt . Pardavėją apkeikiau, tai jis grąžino pinigus, o man korta pasiliko, tai taip ir mėtos prie kompo.
Korta labai panaši į šią
http://fightflashfraud.files.wordpress.com/2009/06/kchtcarlm_sd.jpg?w=302&h=258