Ne į temą > Kita |
Linksmybes mobiliu remonto imonese :) |
<< < (2/15) > >> |
KT819GM:
As sia tema pradejau, kad zmones nebeapsimetinetu kvailiais per daug, nes puse ivykiu atsitinkanciu aps mus ir kitose imonese yra ne kvailumu paremtos, o pinigine israiska, kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos. |
bronius69:
as papasakosiu nutikima kuris visiskai nejuokingas pries kokius pora metu kai pats buvau minedas nunesiau telefona i taisikla kai atejau atsimt reikejo sumoket 60lt o as turejau 50lt + 10lt metaliniais o kokius 2 lt isvis baltais centais.tai taisitojas sako kai turesi normaliai 10lt ta tai atnesk ir atiduok,o as kaskaip taip neatnesiau.kita vertus jis pats kaltas balti centai irgi pinigai... :-\ sutikit mano pasakojimas nelinksmas 8) bet sita tematika neturiu ka daugiau pasakot... |
CRONUS:
--- Citata iš: KT819GM Rugsėjo 28, 2007, 16:55 ---... kai zmogus kvailai remiasi istatymu, nors nieko is to vistiek neislos. --- Baigti citatą --- na man tikrai teko išlošt kai savo laiku įsigijau Siemens S55 už M55 kaina vien dėl to kad mano nokia 3510i buvo brokuota ir dar norėjo pripaišyt kad lindau į jos vidų (buvo garantinis tel) ;) |
KT819GM:
Na Cronus nesi kvailas, todel i si pogrupi ir nepateksi, nes manau skiri tai ka reikia, O sitas skyrelis yra apie 'minedus' kaip dj gerbiamas bronius paminejo :) |
Gallardo:
Užmiršot šią temą, chebryt, juk nutikimų daug įvyksta. Prie progos papildykit :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |