Telefonų modeliai > Sony Ericsson

Kaip pasikeisti SE K750i meniu ikonas? [be FAR]

<< < (16/17) > >>

lauris47:

--- Citata iš: @rmis  Lapkričio 06, 2007, 11:37 ---O TAI GALIMA PADARYTI IR ANT W810 :)

--- Baigti citatą ---
Viskas vos ne taspats ant k750 w800 w810 . Tik ant w810 yra flash themes . Su jomis nieko gali neflashint (jei nori pasikeist iconus menu) nes tiesiog parsisiunti paleidi ant mob ir nauji iconai jau yra arba koki laikrodi galima uzsimest ant desktop krc w810 sustriau ...

knatas:

--- Citata iš: lauris47  Lapkričio 06, 2007, 17:37 ---
--- Citata iš: @rmis  Lapkričio 06, 2007, 11:37 ---O TAI GALIMA PADARYTI IR ANT W810 :)

--- Baigti citatą ---
Viskas vos ne taspats ant k750 w800 w810 . Tik ant w810 yra flash themes . Su jomis nieko gali neflashint (jei nori pasikeist iconus menu) nes tiesiog parsisiunti paleidi ant mob ir nauji iconai jau yra arba koki laikrodi galima uzsimest ant desktop krc w810 sustriau ...

--- Baigti citatą ---
kažko nesupratau :D, kaip taip gali būti su w810 tiesiog paleidi temą ir jau yra naujos iconos, juk vistiek reikia per farmanager įkelinėt, keitaliot firmware.. ar aš kažko nežinau? xD

reCeptas:
o nera daugiau jiokiu pulapiu is kur siusti tas acustikas nes man meta ten tam saite errora nelejdzia siusti jaj kas atsiustimet per skype straikas11111 buciau labai dekingas :)

Wyshniukas:

--- Citata iš: reCeptas  Gruodžio 22, 2007, 10:23 ---o nera daugiau jiokiu pulapiu is kur siusti tas acustikas nes man meta ten tam saite errora nelejdzia siusti
--- Baigti citatą ---

Prisiregistruok tave forume ir leis tada parsisiųst ką tu nori.

reCeptas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Gruodžio 22, 2007, 11:49 ---
--- Citata iš: reCeptas  Gruodžio 22, 2007, 10:23 ---o nera daugiau jiokiu pulapiu is kur siusti tas acustikas nes man meta ten tam saite errora nelejdzia siusti
--- Baigti citatą ---

Prisiregistruok tave forume ir leis tada parsisiųst ką tu nori.

--- Baigti citatą ---
tas ir yra kad prisiregistravau o tas pats  :-[

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją