Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Telefono patch'inimas naudojantis SETool2 Lite
puowils:
nebuk toks rustus. supratau aciu
Įrašyta: Spalis 25, 2007, 23:22
--- Citata iš: Wyshniukas Spalio 25, 2007, 22:45 ---Sukuri katalogą ifs, jame sukuri settings, settings kataloge sukuri camera, o camera kataloge įkeli camdriver0.dat. Tada suarchyvuoji ifs katalogą į zip ir per programą MISC Files skiltį nurodai tą suarchyvuotą zip failą ir Flash darai.
Taipat reikia pakeisti ir akustik? ir meniu taipat galima pakeist?
--- Baigti citatą ---
bronius69:
geriau irasik si patcka jis tuos katalogus perkels i atminties korta,sukurk folderius kurie parasyti : CARD/ ir sukelk viska.poto irasik patcka
Įrašyta: Spalis 25, 2007, 23:49va kaip mano atrodo pamodintas telefonas http://www.youtube.com/watch?v=jWrX2bWgAEw
puowils:
gal zinot del pechinimo ar gali but kad risys labai svaiksta sms labai veluoja.kol nepechinau buvo gerai
bronius69:
--- Citata iš: puowils Spalio 28, 2007, 10:42 ---ar gali but kad del pechinimo pradejo svaikt risys? nes kol nepechinau viskas gerai buvo. ka daryt gal galit patart? gal pechus istrint?
--- Baigti citatą ---
po vieno patcho irasimo ijungi telefona ir ziuri ar viskas gerai.poto vel rasai ir taip visada.man buvo panasiai primeciau veinu metu 10 poto telefonas persikraudineja.ir kaip zinot kuri patcha trint?teko viska istrinti
puowils:
gal zinai kam tas pechas reikalingas k750_r1ca021_eu1_sms_storage ? as maniau kad sms talpa padidina rasiausi ir ismete tokia lentele "Some patch differs,continue?" paspaudziau taip tai gal delto man tas rysis db grybauja? db visus pechus istriniau gal pades