Operatoriai > Paslaugos |
Tele2 neveikia MMS |
<< < (3/4) > >> |
CRONUS:
--- Citata iš: daylight Gegužės 03, 2005, 15:43 ---nu ne gprs seniai ijungtas pas mane :) --- Baigti citatą --- Ne tai kad ar ijungtas bet ar pries siunciant MMS tu ji aktyvuoji paciame telefone? |
daylight:
--- Citata iš: CRONUS Gegužės 05, 2005, 13:54 --- --- Citata iš: daylight Gegužės 03, 2005, 15:43 ---nu ne gprs seniai ijungtas pas mane :) --- Baigti citatą --- Ne tai kad ar ijungtas bet ar pries siunciant MMS tu ji aktyvuoji paciame telefone? --- Baigti citatą --- nu kad taip ::) |
sauliss:
Pabandyk išsiųsti vieną MMS sau. Sako, kad kartais padeda, nors man puikiausiai pavyko ir be to, tiesa ne iš TELE2. |
CRONUS:
2 Sauliss: --- Citata --- bandziau i savo nr issiust mms ne viena ir ne du ir ne tris kartus bet neissisiunte --- Baigti citatą --- ce is Daylight post'o ;) |
sauliss:
--- Citata iš: CRONUS Gegužės 05, 2005, 14:33 ---2 Sauliss: --- Citata --- bandziau i savo nr issiust mms ne viena ir ne du ir ne tris kartus bet neissisiunte --- Baigti citatą --- ce is Daylight post'o ;) --- Baigti citatą --- Pražiopsojau :-[ |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |