Operatoriai > Paslaugos

Tele2 neveikia MMS

<< < (2/4) > >>

daylight:
na taip gprs veikia normaliai :)

Zakix:
Jei pas tave NOKIA, tai is T2 tinklapio atsisiusi nustatymus be problemu ir nereiks nieko nustatinet tik issaugot ;)
Su SIEMENS truputi kitaip. Kiek bandziau i savo atsisiust tai neatsiunte - i SIEMENS nesiuncia (tikriausiai).
Jei vis tiek negali nei siust nei gaut MMS tai patariu dar karta visus nustatymus nuosekliai paziuret ;)
Man ir taip buvo - ligtais viskas nustatyta, bet nesiuncia, o pasirodo kai kas buvo blogai  :P

daylight:
tai kad pas man motorola ::) ziurejau kelis kartus kas ten blogai ir buavu is naujo vel viska suvedus bet vistiek tas pats  tai net nzn kur cia bedos ::)

Zakix:
Patarimas: paraso vietoj pasirasyk savo tel modeli ar dar kokia info, kad kitiems maziau klausimu kiltu sprendziant problemas ;)

Jei is T2 atsiunte tau nustatymus ir juos issaugojai, tai gal sau dar neissiuntei MMS (kad aktivuotum paslauga)?  ::)
Gali dar duot kokiam telefonmanui duoti paziuret kame saknys ;D.
O daugiau net nzn ir ka patart  :-[

daylight:
na tele2 man to sms neatsiunte taciau atverte psl su nurodymais konkreciai mano telefono modeliui kaip ir ka daryt ka suvest ir panasiai suvedziau viska kaip buvo parasyta ir nieko, bandziau i savo nr issiust mms ne viena ir ne du ir ne tris kartus bet neissisiunte tai kogero reiks ait i t2 atstovybe issiaiskint kodel vistiek neveikia....

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją