Telefonų modeliai > DB2xxx
Del w810 walkman player skino keitimo
<< < (3/13) > >>
Denukas:
"Total replase all graphic" patch'asŠis patch'as skirtas keisti telefono programinės įrangos ikonas, taip pat juo jūs galite pakeisti Media Player ar radijos išvaizda.Įrašymas:1.Prieš įrašydami patch'a į telefoną jūs turite sukurti jam skirtą aplanką telefone ar atminties kortelėje. Aplanko sukūrimo vieta priklauso nuo jūsų pasirinkimo. Atsidarykite *.vkp ir perskaitykite instrukcijas. Direktorijos gali būti štai tokios:
K510,W200,W300,W550,W810,Z550
/Kita/gfx
arba
/Paveikslėliai/gfx
arba
/sysgfx (aplankas kuriamas atminties kortelėje)
K600,K750,W700,W800
/Kita/ini (įkelkite tgfx.ini failą)
/Kita/sysgfx
2.Atsidarius patch'ą su Notepad redagtorium, taip pat galima pasirinkti ikonų tipa: *.PNG *.GIF *.JPG (Paprastai *.PNG būna jau parinktas, beje siūlau palikti šį ikonų tipą).
3.Tada įrašome patch'ą į telfoną su XS++ 3.1 arba užpatchinam FW su GSlide.
4.Galiausiai į gfx arba sysgfx aplanka įrašome ikonas perkraunam telefona ir viskas. 8)
Sąrašiukas ką galite pasikeisti ir linkai:
[*]Media Player (Walkman 1.0)
[*]Media Player (Walkman 2.0)
[*]Ikonos
[*]Tiuningo paketai
[*]Mano darbelis
bugatis:
pas mane w810_r4db005 ir ten ikonu ant tokio FW sunkoka rast... istikruju wisai ju nera.. jei tik zinociau pawadinimus pats persiwardinciau
bronius69:
tai reikia naujint i tokia kuri pati naujausia...
bugatis:

--- Citata iš: bronius69  Gruodžio 10, 2007, 22:49 ---tai reikia naujint i tokia kuri pati naujausia...

--- Baigti citatą ---
Ant pacios naujausios patchu nera, dar specialiai ziurejau, ir man rods dar priejimo prie FS redagawimo su naujausioa nebus
Įrašyta: 2007-12-10, 22:59:10pastebejau kad tu failiuku ir ikoneliu pawadinimai wos wienu simboliu ar pvz skaiciaus skirtumu tesiskiria.. :( gal yra kur webe pilnas pakas butent man fw wersijai? nepatingeciau ir persiwardinciau tas ikoneles skirtas kitoms fw wersijoms..
Įrašyta: 2007-12-10, 23:02:18ne nu net nerwas ima :D wisur arba W800 SW-R1BC002 arba W810 SW-R4EA031 kitokiu neis su ziburiu nerasi :/
Denukas:
Yra tokia programa "SE Extractor v0.7 lite" su ja galima išextraktint visus FW paveiksliukus, bet as dar jos nesu bandęs, todėl nelabai galiu ką pagelbėt. Pasiskaityk daugiau kaip su ja dirbt, gaila tik kad rusiškai :-X Čia linkas
P.S. Čia yra jau isextraktinti paveiksliukai.
Katik isbandžiau tikrai padės ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją