Telefonų modeliai > x5x |
atsuktuvai |
<< < (4/5) > >> |
bronius69:
--- Citata iš: YOO Lapkričio 22, 2007, 08:41 ---Na man kaip kasdien ardanciam minimum po 10 telefu keistai skamba su tais atsuktuvais, tas pats kaip sakyciau vakar mano masinai pakeite meistras varikli ir naudojosi vien su 13 raktu ;) bet ok...risam kalbas, taika, peace, Friede, Pace سلام שלום Hasîtî शान्ति Barış 和平 Мир ... http://www.commonground191.com/images/Peace.pdf (va dar 191 kalba parasyta TAIKA) :laugh: --- Baigti citatą --- isardai poto nihuja nemoki sudet atgal. ;D |
YOO:
Ta pacia tema...vakar pirkau atsuktuva T6 mokejau su nuolaida 22 Lt. Tai va, jei nori jau neblogo atsuktuvo ir kad tiktu, tik tiem telefam, kam ir turi tikt, tai manau panasiai visi turetu moket :) |
jirock:
o gali pirkt bala zn koki uz 8lt ir suks daugeli telefu...se nokia siemens... |
Wyshniukas:
jirock esme ne ta kad galesi atsukt varztus ir esme ne kiekyje kiek tu "atsukai telefonu" "nesuvarydamas" varzto ar atsuktuvo, bet kaip ilgai ir kokybiskai galesi atsukinet juos. Kiekvienas varztas yra prisuktas su skirtinga jega, jeigu netycia prasisuka atsuktuvas paciame varzte, nudyla atsuktuvas ir varzto galvute...ne i nauda trumpiau sakant. Kiek pas esu pirkes tuos keleta litu kainuojancius atsuktuvus, jie tiesiog sudyla nuo didesnio naudojimo per keleta menesiu. Nedarant nuolatines investicijos, geriau padaryt viena, kuri tarnaus ilgiau negu tu pats manai. |
bronius69:
atsuktuve turi but pagrindinis dalykas tai kietas metalas is kurio jis padarytas ir viskas,nes tarkim kinieciu galvuciu komplektai ten kur po 3lt.tai viena medvarsty prasuki ir viskas(neperdedu).Pats turiu telefonui kaskoki atsuktuva is senuku,geras atsuktuvas.Tik siemensam nelabai tinka... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |