Telefonų modeliai > x5x |
atsuktuvai |
<< < (2/5) > >> |
KT819GM:
@jirock Taip yra todel kad tavo atsuktuvo tikslumas greiciausia kosmosas. Siemens visada naudojo T5 atsuktuva, Nokia T6 (tik keletas atskiru varztu T5 ar tai T4). Ir jei tie irankiai pas tave butu buve normalus, suprastum apie ka kalba eina. |
YOO:
--- Citata iš: jirock Lapkričio 19, 2007, 17:13 ---siaip newaryk tas atsuktuvas iswis tinka wisiem ka taisiau isskyrus + - varztus --- Baigti citatą --- Zinok ir man tada reiktu tokio atsuktuvo :) na tikrai nokios ir siemenso varztukai nevienodi, o jei nevienodi, tai ir atsuktuvas nelabai tiks...na nebent kazkokius specialius triukus atlieki kad su vienu atsuktuvu viskas eitu....Va kaip paimu telefona, po tokiu meistru, kurie suka viska su vienu atsuktuvu, tai kartais tenka panaudot ir T7 atsuktuva (nokijoms) nes varztukas buna "isdidintas" nuo T6 iki T7 :laugh: |
jirock:
tavo ziniai YOO esu prasukes tik viena varzteli,tj kad neaiskink :D :D :D :D |
KT819GM:
Zodziu, jirock yra meistras, ir prasom prie jo nesikabinet :) Nera jokio skirtumo tarp T5 ir T6, kaip ir nera skirtumo tarp pagrindinio parasiuto bei avarinio :) su abiem nusileisi, taciau su antruoju gali nesekmingai baigtis. |
YOO:
--- Citata iš: jirock Lapkričio 20, 2007, 16:03 ---tavo ziniai YOO esu prasukes tik viena varzteli,tj kad neaiskink :D :D :D :D --- Baigti citatą --- Tada klausimas: prasukai viena varzteli, bet is keliu ? Is vieno ??? :laugh: :laugh: :laugh: |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |