Programos > Melodijos |
Melodijos |
(1/3) > >> |
admin:
Pasidalinkit savo megiamiausiomis melodijomis.. Jau kelis menesius ta pati groja ir gan nenusibodo, bet nieko geresnio nerandu, tai pagalvojau, kad kiti turetu tureti ka nors gero. |
dieduska:
na as esu prikures siokiu tokiu wav daineliu, reikia tik Acoustica MP3 Audio Mixer ir sox_gui, ir labai fainu prisikuriau |
Iceman:
| 1. ftp://84.32.52.162/ || 2. ftp://weegis.myftp.org/ || user: nokia password: 3650 || user: mobile password: phones | 1. ftp yra daugiau skirtas nokia 3650 telefonui, taciau galima rasti naudingos info ir kitiems telefonams... 2. skirtas ivairiems telefonams (taciau retai veikia) |
Wyshniukas:
shaz0 gal sitos patiks, isimesk :) [prisegtas failas istrintas administratoriaus] |
skierys:
mano melo ;D Melodijos: ATC - Around The World Eric_Prydz-Call_On_Me highland-bella stella global deejays-the sound of san francisco The_Chemical_Brothers_-_Galvanize_v2 eminem-like_toy_soldiers cbumer Arash-Boro_Boro GreenDay_Boulevard Of Broken Dreams Akon_Lonely Akon-LockedUp vanguarde-gimme schnappi Ruslana-DanceWithTheWolves Royal_Gigolos_-_California_Dreamin Red_Hot_Chili_Peppers-Cant_Stop michael_gray-the_weekend B.B_Love_has_gonna_save_us grojantys teksaso vabalai Bezdzioniu bezdejimas Global Deejays - What A Feeling benny benassi-the night benassi bros - feel alive vinylshakerz-one night in bangkok Linas ir Simona-Albino Laiskas 2pac - Loyal to the Game - Ghetto Gospel Feat Elton John Chingy - I do Danzel - He Ho Dsamba-ko Four To The Floor - Starsailor (Dance version) inculto-boogaloo natasha thomas - it s over now david_guetta Moon Taxi feat. Suntribe - Let's Get Loud Linksmi: kietas sms'ams ezis1 ezis2 ezis3 ezis4 ezis5 Juodas_Golfas Eurovizija: Elena Paparizou - My number one Latvia - Walters & Kazha Romanija - Luminita Anghel & Sistem - Let Me Try Norvegija - Wig Wam - In My Dreams Estija - Suntribe - Let's Get Loud Danija - Jacob Sveistrup - Taender Pa Dig laura and the lovers-little by little Man geriausia is lietuviu eurovizijos atrankos turo daina: artas - all i know Jei ka idomaus gausiu idesiu!Prisidekit ir jus!arba siuskit man i emaila idesiu tada as! |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |