Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Kodel rodo skirtingas softo versijas ant w810i?

Puslapiai: (1/2) > >>

Geniuxx:

Per pati telefona rodo R4EA031, o kai su XS++ suconnectina, tai tada R4ED001 rodo.. Tai kuris yra tikrasis? Pagal kuri patchus ir rinkt galima butu? Dekui uz ats.. :)

Miscreated:

--- Citata iš: Geniuxx  Lapkričio 28, 2007, 17:27 ---Per pati telefona rodo R4EA031, o kai su XS++ suconnectina, tai tada R4ED001 rodo.. Tai kuris yra tikrasis? Pagal kuri patchus ir rinkt galima butu? Dekui uz ats.. :)

--- Baigti citatą ---

Va va senoka tema, kaip matau, niekas neatsakė. Man tas pats klausimas iškilo...  :-\
Aš kai softą rašiau, tai rašiau R4ED001, o man reikia "Total replace all graphic" patch'o, kurio nerandu R4ED001 versijai...
Parsisiunčiau R4EA031 MAIN iš www.topse.ru, bet nėra ten FS šitos versijos...

Wyshniukas:

Ar tai tiesa nežinau, bet spėju: MAIN failas yra vienos versijos, o FS kitos versijos.

Miscreated:

--- Citata iš: Wyshniukas  Sausio 11, 2008, 23:22 ---Ar tai tiesa nežinau, bet spėju: MAIN failas yra vienos versijos, o FS kitos versijos.

--- Baigti citatą ---

Taip, tik ką pats tai pastebėjau, atsidariau .rar failą ir pamačiau... :) O tai nieko blogo? Tą MAIN ir FS siunčiausi iš tavo servo - mobiles-lt.4shared.com :)

Reiškiasi galiu rašyti R4EA031 patchus.. Gerai. :)

Wyshniukas:

--- Citata iš: Miscreated  Sausio 11, 2008, 23:27 ---Tą MAIN ir FS siunčiausi iš tavo servo - mobiles-lt.4shared.com :)

--- Baigti citatą ---

Peržiūrėsiu failus, gal sumaišęs būsiu, dėkui už info.

Puslapiai: (1/2) > >>

Eiti į pilną versiją