Telefonų modeliai > N Series |
Nokia N95 update |
<< < (2/5) > >> |
Invasion:
O mano telefonas pirktas ne lietuvoje. O Anglijoje, O2 pardoje. O iš ten pirtiekms neveikia.. BET;] Radau sprendimą. Kiekvienas galima įsorašyti;] http://www.simplysymbian.com/2007/05/02/how-to-upgrade-your-nokia-n95-firmware/ |
Tomaz:
O pas mane viskas gerai, tik va kad 3/3 dalyje, kai reikia baterija ishimti ideti ir paspausti ijungtimo mygtuka, po sios proceduros padariau dar karta ir nieko nevyksta, raso atsiunciami naujinimai ir viskas :? jau gall valanda :( |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Tomaz Gruodžio 02, 2007, 08:21 ---O pas mane viskas gerai, tik va kad 3/3 dalyje, kai reikia baterija ishimti ideti ir paspausti ijungtimo mygtuka, po sios proceduros padariau dar karta ir nieko nevyksta, raso atsiunciami naujinimai ir viskas :? jau gall valanda :( --- Baigti citatą --- Tai gal prisijungė prie lėto Nokia serverio arba tavo interneto linija lėtoka, nes vis dėlto siunčia nemažą kiekį duomenų. |
Tomaz:
Bet ta prasme jau 1/3 dalyje parsiunte 115mb, nejaugi dar ir 3/3 dalyje kazka parsiuntineja? :o Tokia padetis jau dvi valndas: (telefonas sviecia, ekrane uzrasas NOKIA daugiau jokiu zenklu :( ) |
Invasion:
Baik bajerius, nieko nereikia išiminėt ;/ Tu neužlausk jo taip.... Man parsdiunčia, įrašo, pasileidžią TEST mode, ir kai kompe rašo Done, jis restartuojasi pats ir įsijungia. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |